avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
voi face si eu cerere maine sa mi se comunice copia lucrarii precum si copia dupa borderoul de corectare in cazul in care aceasta a fost modalitatea de corectare, atat in ceea ce priveste corectarea initiala cat si cea de la contestatii. voi da adresa de acasa si voi solicita sa mi se comunice prin posta. sunt sigura mi se va refuza cererea :).
urmarindu-va in fiecare seara cum va zbateti sa gasiti o solutie pentru aceasta situatie, m-am gandit la un lucru. toti cei de aici care sunt revoltati inca de finalul acestui examen sunt persoane care stiu ce au scris, stiu ca ce au scris valoreaza mai mult decat notele primite in bataie de joc si de aceea insista sa mearga mai departe. insa acele persoane care doar s-au declarat nemultumite de notele primite, ulterior nemaifacand nimic, sunt de fapt candidati nesiguri pe ei si nesiguri pe ceea ce au scris. este singura justificare pe care o gasesc pentru "lasitatea" lor...voi ceilalti, care stiti ca meritati mai mult fara nicio indoiala, cereti prin orice mijloace sa vi se recorecteze lucrarile de catre profesori de drept. de restul nu trebuie sa va intereseze, pt ca mai mult pierdeti timpul. bafta in continuare!
Ca un mic secret didactic, la a doua mana(recorectare) nu ai voie sa dai mai mult de un punct. Daca se dau de la 2-3 puncte in sus in seamna ca prima mana nu a fost capabila si ar trebui recorectate toate lucrarile.

Acest lucru il stiu de la o profesoara care a participat la recorectari in invatamant si li se impunea sa nu dea mai mult de 1pct ptr a nu ajunge la recorectarea tuturor lucrarilor.
AureliaV a scris:

Ca un mic secret didactic, la a doua mana(recorectare) nu ai voie sa dai mai mult de un punct. Daca se dau de la 2-3 puncte in sus in seamna ca prima mana nu a fost capabila si ar trebui recorectate toate lucrarile.

Acest lucru il stiu de la o profesoara care a participat la recorectari in invatamant si li se impunea sa nu dea mai mult de 1pct ptr a nu ajunge la recorectarea tuturor lucrarilor.

Nu se aplica in cazul examenului de admitere in barou. Anul trecut au fost situatii de note de 2, 3, 4 si 5 saltate direct la note de 8 si 9 asa incat........
elena_mky a scris:

urmarindu-va in fiecare seara cum va zbateti sa gasiti o solutie pentru aceasta situatie, m-am gandit la un lucru. toti cei de aici care sunt revoltati inca de finalul acestui examen sunt persoane care stiu ce au scris, stiu ca ce au scris valoreaza mai mult decat notele primite in bataie de joc si de aceea insista sa mearga mai departe. insa acele persoane care doar s-au declarat nemultumite de notele primite, ulterior nemaifacand nimic, sunt de fapt candidati nesiguri pe ei si nesiguri pe ceea ce au scris. este singura justificare pe care o gasesc pentru "lasitatea" lor...voi ceilalti, care stiti ca meritati mai mult fara nicio indoiala, cereti prin orice mijloace sa vi se recorecteze lucrarile de catre profesori de drept. de restul nu trebuie sa va intereseze, pt ca mai mult pierdeti timpul. bafta in continuare!] doamna avocat ,ar trebui sa stiti ca dupa validarea rezultatelor NU SE MAI POATE FACE NIMIC!nu e vorba de lasitate,nici de nesiguranta ci pur si simplu de realism!poate va oferiti sa- i ajutati pe cei care au cerut ajutorul unor avocati!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)