Cei care sunteti din provincie trimiteti prin fax plangeri catre UNBR si solicitati copii dupa lucrari cu stampila UNBR si conforme cu originalul !!!
Azi, maine va rog sa trimiteti, ca sa se adune cat mai multe plangeri@@@
si unde sa cer copia dupa lucrare conform cu originalul?adica sa mi-o trimita pe mail,acasa unde?intreb ca nu stiu si vreau sa fac si eu
Propun si trimiterea unui mail sau a unei scrisori si Presedintelui Romaniei!
Trebuie sa ne folosim de tot ce putem pentru a obtine un rezultat pozitiv!
Ce parere aveti?
Sunt in acest forum de ceva vreme...Numele meu, in caz ca nu s-a vazut pana acum, este Alexandru Abdulbaki...Vad acum, la cateva zile dupa afisarea rezultatelor finale, ca exista controverse cu privire la promovarea mea, in urma contestatiilor...Stimati colegi, va invit sa priviti situatia de la Subsomisia Suceava cu ceva mai multa atentie...Baroul Suceava, in primul rand, nu are nicio legatura aici...La o atenta privire, veti observa ca situatia dezastruoasa este la Baroul Botosani...Imi permit sa va corectez: nu am primit 4 puncte la contestatie, ci 4,3! Si , mai grav decat atat: nu sunt singurul! Ci toti aceia care au picat, sau marea lor majoritate, au picat procedura civila, obiect corectat de catre fostul decan! Tocmai aici a fost durerea! Va invit sa cautati, veti observa ca toti cei picati au luat 4 puncte sau mai mult la contestatie! Inteleg durerea, mania celor picati, dar nu mi se pare corect sa va pronuntati, nu impotriva mea, ci impotriva tuturor celor care au fost executati, in felul acesta! Noi am stabilit sa facem , cu totii, plangere penala, am asteptat doar rezultatul final...In plus, chiar eu am postat pe forum, cu nume si prenume, situatia mea (a se vedea postarile anterioare afisarii rezultatelor finale...)...Ba, mai mult, sunt convins ca as fi meritat mai mult! Lasand la o parte acest amanunt, eu am facut 3 contestatii, nu una, doua la obiecte pe care le-am promovat! Si da, sunt nu "cumatru", cum a zis cineva, ci chiar fiu de magistrat! Dar chiar nu cred ca e corect sa fie priviti toti la fel! Daca ar fi fost cazul unei fraude, cred ca logic ar fi fost sa se fraudeze local, nu la nivel national, nu? Pentru orice alte nelamuriri, astept mesaje! Cred, insa, ca va indreptati mania catre oameni care nu v-au luat punctele, ceilalti candidati, chiar daca au copiat sau ...orice, cand ar trebui sa ne indreptam catre corectori, care, peste tot, si-au batut joc!
Cei care sunteti din provincie trimiteti prin fax plangeri catre UNBR si solicitati copii dupa lucrari cu stampila UNBR si conforme cu originalul !!!
Azi, maine va rog sa trimiteti, ca sa se adune cat mai multe plangeri@@@
si unde sa cer copia dupa lucrare conform cu originalul?adica sa mi-o trimita pe mail,acasa unde?intreb ca nu stiu si vreau sa fac si eu
daca nu esti din Buc trimiti prin fax o cerere prin care soliciti sa ti se recorecteze lucrarea de o comisie formata din prof univ si totodata soliciti o copie a lucrarii cu stampila si in conformitate cu originalul, pe care sa ti o trimita prin fax (notezi acolo un nr de fax...stiu eu....de exemplu, faxul de la serv, ca ma gandesc ca nu ai fax acasa...) iar prin [posta nu prea cred ca ti trimite, doar nu se obosesc ei...
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)