avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Dragi colegi,

Cei care sunteti nemultumiti de rezultate trimiteti o adresa catre UNBR sau o plangere prin care sa va exprimati nemultumirea fata de rezultetele examenului si sa solicitati sa va dea o copie cu stampila UNBR si sa scrie ca e conforma cu originalul, este f important, parerea mea!!!

Daca doriti sa actionati in instanta sa luati legatura cu utilizatoarea sa_facem_ceva, sunati-o sau trimiteti- i mail, pentru a discuta mai multe aspecte despre actiune!!! ( are un nr de telef si adresa de mail afisate pe forum!!).

Nu va fie frica sa va alaturati noua, cei care incercam sa ne aparm drepturile, CA DOAR VREM SA FIM AVOCATI, la randul nostru, in caz contrar, nu ar trebui sa pretindam ca vrem sa fim avocati!!!
Daca va este frica de aceasta actiune, NU INTELEG DE CE MAI VRETI SA FITI AVOCATI??????????? Este o actiune, in urma careia NU ARE CINE SA NE FACA CEVA, sunt drepturile noastre, pentru ca noi STIM cu multa DILIGENTA ce am scris in acea lucrare si prin urmare nu are ce sa va fie frica, absolut deloc.. Am vb cu alti avocati si m-au sfatuit sa dau in judecata, pt ca altfel nu am cum sa mi se recorecteze lucrarea, PT CA SA NU SPERATI la faptul ca celor de la UNBR li se va face mila de noi, in nici un caz!!!

Prin urmare, nu are tost sa va tot strofocati pe acest forum si sa nu mai batem campii, daca nu vreti sa facem ceva!!! Ce se petrece aici sunt vorbe in vant!!!

Felicitari celor care au avut curajul sa se prezinte la sediul UNBR, TOATA STIMA!! Eu din pacate sunt din Oradea si nu am putut sa merg, in caz contrar SIGUR mergeam. VA rog sa luati legatura cu mine sau cu utilizatoarea sa_facem_ceva!!

sergiu24 a scris:

Alt examen, alt timp pierdut, alti bani? Eu zic sa luptam pt asta..suntem multi cu note mari..la suceava , cum s-a putut? de ce sa renuntam acum? acum am fost furati...sa cerem recorectarea lucrarilor de catre

PERFECT SERGIU24!! Deocamdata sa vorbim despre acest examen, pt ca acest examen a fost o FRAUDA, sa nu ne gandim la alte examene. Trebuie sa ne luptam sa ne recorecteze lucrarile profesori de drept si nu avocati!!! Asta e cea mai buna varianta!!!
Cei care sunteti din provincie trimiteti prin fax plangeri catre UNBR si solicitati copii dupa lucrari cu stampila UNBR si conforme cu originalul !!!
Azi, maine va rog sa trimiteti, ca sa se adune cat mai multe plangeri@@@
manu_ella a scris:

Cei care sunteti din provincie trimiteti prin fax plangeri catre UNBR si solicitati copii dupa lucrari cu stampila UNBR si conforme cu originalul !!!
Azi, maine va rog sa trimiteti, ca sa se adune cat mai multe plangeri@@@

Si eu veau sa dau in judecata! Cine se constituie in grup sa ma contacteze. Judetul Prahova, sau disponibil sa ma deplasez in Bucuresti.

Depun plangere, are cineva un model? sa-l posteze. Si numar de FAX.

Acest examen trebuie revazut, nu viitorul!! Pentru aceste lucrari am fost furati, am muncit din greu sa invatam si in schimb ce am primit?? Corectari din partea avocatilor frustrati care nu mai vor concurenti din lipsa de clienti din cauza crizei sau care au intrat in profesie pe baza unui interviu cu grad de promovabilitate ridicat???!!!!!
site-ul lor nu merge
am gasit aici coordonate [ link extern ]

da, categoric, acest examen este cel ce tb revazut

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)