avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Faceți distincția între examenele și concursurile organizate de Ministerul Educației și Cercetării....sau cum s-o fi numind acum....și examenul de admitere în barou sau concursul de la INM. Astfel, în anexa 1 din Decizia 268/2007 a UNBR se precizează că:
Art. 1. - (1) Primirea în profesia de avocat şi formarea profesională iniţială
pentru dobândirea titlului de avocat definitiv se realizează prin Barouri.
(2) Primirea în profesia de avocat se obţine pe baza unui examen organizat
de Barou în temeiul art.16 alin.(1) din Legea nr.51/1995 privind organizarea şi
exercitarea profesiei de avocat (în continuare Lege) ...
Pe cale de consecință nu se aplica regulile de la corectarea respectiv recorectarea lucrărilor din învățământ.
captivislex a scris:

Faceți distincția între examenele și concursurile organizate de Ministerul Educației și Cercetării....sau cum s-o fi numind acum....și examenul de admitere în barou sau concursul de la INM. Astfel, în anexa 1 din Decizia 268/2007 a UNBR se precizează că:
Pe cale de consecință nu se aplica regulile de la corectarea respectiv recorectarea lucrărilor din învățământ.

Si asta va gudura mult, nu? atunci spune tu, cum ne-ati corectat lucrarile? Pe ce baze ne-ati furat din puncte?? Voi nu vedeti ca suntem pe aici oameni care s-au straduit sa invete sa devina buni avocati si uite ce-au primit?? Am un prieten care si el a dat, din prima a picat si la recorectari si-a aranjat si a intrat, altfel no hope - clar! Ca si in masonerie, tre' sa te prezinte careva, altfel nu intri.
Eu nu v-am corectat nicio lucrare si nu v-am furat niciun punct. Lucrarile mele au fost corectate, la fel ca ale tale. Diferenta intre noi e ca eu am intrat. Stiu ce o sa spui: ca sunt copil de...ca am avut pile, ca am dat mita sau ca am copiat cu hands free-ul.....etc. Nu sunt sau nu am facut nimic din toate astea. Am dat examenul si am intrat din prima, invatand pur si simplu. Si ca mine sunt inca foarte multi. Nu contest insa ca s-au facut si manarii la examenul asta.
Dar personal n-am picat NICIODATA un examen la care m-am pregatit serios. NICIODATA. N-am picat nici acum. Deci sa poate!
Si inca ceva: fiind examen si nu concurs, nu trebuie sa va preocupe ce si cat au copiat ceilalti. Copiatul lor nu v-a prejudiciat in niciun fel. Voi trebuia sa luati peste 6 la fiecare proba, respectiv sa aveti media cel putin 7. Ce conteaza ca un numar de tampitei au copiat? Nu v-au ocupat locurile, examen fiind. Am dat niste teste care ne-au verificat memoria (nu capacitatea intelectuala, nu modul de gandire juridic, s.a.m.d). Nu ne-au ierarhizat si nu ne-au admis pe un numar limitat de locuri, ca in cazul unui concurs!
Va doresc totusi succes in ce doriti sa intreprindeti, desi artagul cu care mi-a raspuns persoana la postarea mea benigna anterioara m-a facut sa cred ca isi merita soarta! Artagul asta nu e scuzabil nici macar in situatia de stres si de nervi in care se pare ca se afla dupa contestatii!
Nu chiar toti cei care posteaza aici si nu-s de identic aceeasi parere cu voi sunt dusmanii vostri sau va doresc raul...va fura punctele sau v-au corectat cu erori lucrarile. :))
srlunbr a scris:

captivislex a scris:

Si asta va gudura mult, nu? atunci spune tu, cum ne-ati corectat lucrarile? Pe ce baze ne-ati furat din puncte?? Voi nu vedeti ca suntem pe aici oameni care s-au straduit sa invete sa devina buni avocati si uite ce-au primit?? Am un prieten care si el a dat, din prima a picat si la recorectari si-a aranjat si a intrat, altfel no hope - clar! Ca si in masonerie, tre' sa te prezinte careva, altfel nu intri.

Azi am depus o noua plangere la UNBR
Nu stiu de ce, dar am impresia ca pe acest forum sunt si persoane care doar zic ca au avut lucrari foarte bune.......nu s-au formulat prea multe plangeri la UNBR, de unde rezulta ca cei care nu sunt foarte siguri pe cunostintele lor nu au formulat plangeri
daca aveti incredere in voi, in ceea ce ati scris la acest examen, formulati plangeri.
Cu cat exista mai mult plangeri formulata cu atat o sa fie mai bine pt noi.
Sau se doreste punerea in aplicare a principiului romanesc _ lasa sa faca ei, si imi rezolva si mie situatia_
FORMULATI PLANGERI!!!!!!
O noua plangere? Pai cate tb sa depunem? Ce credeti ca putem obtine astfel?(eu sunt pentru depunere)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)