Nu cred ca 3-4 plingeri va avea ecou in orgoliul domnului decan ,sincer.Nici un grup de 6-7 oameni nu va semana furtuna in sistem.Parerea mea umila este ca trebuie sa ne unim fortele pentru a putea face cu adevarat ceva bun si pentru a scoate murdariile la suprafata.Asa in fata monitoarelor toata lumea este nemultumita, dar ce ar fi sa ne unim ,sa ne organizam un pic sa punem toate ideile cap la cap si sa trecem la actiune.Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni,dar cred ca asa dispersati nu facem mare scofala,mai degraba le dam ocazia sa ne pesifleze si sa ne priveasca cu aroganta bine cunoscuta.Daca din fiecare judet ne-am stringe macar 5-6 oameni " nemultumiti"am fi o echipa pe care domniile lor nu si-ar mai permite sa o ignore.Si daca nici asa nu ajungem la rezultatul dorit -adica sa se faca dreptate-mai este posibil sa boicotam examenul de anul viitor.Dar totul este posibil doar daca sintem uniti!
miriapod, ai dreptate..dar eu cred ca ar tb sa punem problema acestui examen, acum ne-au picat cu note mari si ne-au furat..sa solicitam recorectare, daca parcurgi lista aia..vezi multi cu note cu care in alti ani erai admis.
Ai dreptate!, eu unul mai propun: organizarea unui nou examen de admitere pt perioada feb-martie 2010 si aici ar fi de discutat si ajuns la...un consens(parerile pot fi impartite)!, parerea personala e pt organizarea unui ex de tip grila, ce ar elimina metodele de copiat si in acelasi timp si eventualele "corectari preferentiale", e adevarat trebuie sa fim in numar cat mai mare, dar sa stim si ce sa cerem, pt a fi luati in considerare...
Alt examen, alt timp pierdut, alti bani? Eu zic sa luptam pt asta..suntem multi cu note mari..la suceava , cum s-a putut? de ce sa renuntam acum? acum am fost furati...sa cerem recorectarea lucrarilor de catre o comisie neutra formata din profesori de drept, nu avocati...
Comisie neutra, profesori...asa ceva, logic nu ar accepta unbr!!!, amestecul in..."treburile interne", plus ca, prin absurd ar accepta, pe ai cui bani???
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)