avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Daca veti citi si comment-urile de la articole, sunt de genul : " cei respinsi sunt nemultumiti, normal".
Eram sigura ca prejudecatile astea nu vor permite o imagine obiectiva asupra problemei.
Pentru multi, cei respinsi sunt prosti sau nepregatiti.
Daca n-as fi participat, poate as fi crezut si eu la fel, ceea ce nu este cazul.
Discutiile cu ceilalti colegi candidati, dupa fiecare proba, au fost academice, ne-am confruntat cu baremul si stim ce am scris.
Dragi colegi, incercati sa fiti activi si pe site-urile care promoveaza stirea, sa se afle adevarul.
Moderator Echilibrat a scris:

La Suceava - se vede si din avion - a fost ceva "putred" concluzia: acolo sunt genii sau este altceva ca procentul de promovabilitate care a iesit acolo infirma pana si teoria probabilitatilor

O sa va spun un punct de vedere:
- la Suceava au fost foarte multi "candidati picati" de anul trecut - in barourile de domiciliu - pe considerente diferite de la caz la caz - insa majoritatea nu aveam nici o sansa acasa ( fiecare ne cunoastem motivul pentru care am fost "masacrati" anul trecut acasa - un masacru personal - nu asa cum s-a petrecut anul acesta - in masa ), astfel au rezultat "un numar interesant" de candidati pregatiti doi ani la rand - ceea ce a constituit fara doar si poate un avantaj indubitabil in procentajul considerabil superior al promovabilitatii la nivel de barouri organizatoare ale concursului de admitere de anul acesta;
- data fiind perioada scurta - si mai mult, neasteptata perioada in care s-a organizat examenul de admitere in profesie anul acesta ( factori ce sigur au descurajat multi "incercareti") - s-au inscris foarte putini candidati la nivelul baroului Suceava ( tinand cont de numarul candidatilor din anii anteriori cand doar pe Suceava erau 40 candidati - nu la nivel de Curte de Apel ca anul acesta, cand impreuna cu Botosani, Dorohoi abia s-a atins numarul de 42 candidati, tinand cont si de "numarul exilatilor" din alte judete care fac parte din aceasta cifra totala a candidatilor) si probabil cei mai bine pregatiti fapt ce a condus la acest procentaj deosebit in topul clasamentului pe care-l analizam;
- s.a.m.d
Am citit in aceste articole ca au fost 4 plangeri/cereri, una o revendic eu.
Restul ce asteptati?
Stiti ce ne-a spus dl. florea : "Cum sunt sute de nemultumiti?Eu va vad numai pe voi aici (n.n eram aproximativ 10 persoane in audienta).
Ramanand in pasivitate nu faceti decat sa le confirmati rezultatul acestui examen.
Mergeti la barou, faceti o cerere sa va reexamineze lucrarea, precizati neregulile de care v-ati lovit in cadrul examinarii, propuneri pentru examenul viitor(examen grila, dispozitive de bruiaj pentru fiecare sala, ca doar fiecare candidat a cotizat serios la bugetul baroului si nu a primit nici macar o ciorna, 2 sesiuni de examene de admitere in profesie pe an si orice mai gasiti dvs. de cuviinta pentru CORECTA DESFASURARE A EXAMINARII) .
Ce mai aveti de pierdut, caii de la bicicleta?
Probabil ca simtiti ca sunteti prea mici intr-un razboi atat de mare; pentru acest examen nu mai puteti face nimic, dar pentru cel viitor inca nu e totul pierdut. Nu subestimati presiunea publica.Fiti si voi unul din cei care refuza sa plece capul in fata acestor indivizi.
Ramanand simpli spectatori dati satisfactie tuturor spagarilor si imbuibatilor care au fost implicati in simulacrul asta de examen.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)