avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
La Tg.Mures nu a luat nimeni in urma contestatiilor. Daca va uitati pe note, se vede clar ca lucrarile nici nu au fost corectate. La un barem amanuntit, nu ai cum sa iei 6 -7-8-7-7. Dinstinsii corectori nici macar nu au incercat sa ne faca sa credem ca lucrarile ar fi corectate.

Vad ca nu scrie nimeni despre fraudele despre care discutati voi...
de anul trecut am gasit asta
[ link extern ] /
La Suceava - se vede si din avion - a fost ceva "putred" concluzia: acolo sunt genii sau este altceva ca procentul de promovabilitate care a iesit acolo infirma pana si teoria probabilitatilor
Peste tot au fost nereguli, indiferent de numarul de candidati, admisi, respinsi sau notele date inainte si dupa recorectare. La Dolj, spre exemplu, nici macar nu s-au sigilat lucrarile, si asta poate fi confirmat de oricare dintre candidati. Ideea unei lupte la scena deschisa (in instante) cu mai marii Barourilor, poate fi considerata din start o lupta deja pierduta, si nu pentru ca nu ar exista dreptate sau corectitudine, ci doar pentru ca "mana nu-si taie capul singura, niciodata" (avocati contra UNBR) , sau in alta ordine de idei, "cainele nu musca niciodata mana celui ce-i da mancare" (judecatori contra UNBR). Nu cred ca exista solutii in afara unei proaste mediatizari , a unei desconspirari publice,...poate poate, o exista pe undeva prin tara asta o structura care sa nu fie afiliata acestor granzi ai coruptiei care sa se sesizeze si care sa aiba puterea controlului, dar ma indoiesc ca cineva, oricare ar fi acea persoana din orice structura, sa nu fi avut candva de-a face cu acestra breasla( nu generalizez!!!) corupta si lipsita de caracter. Sa nu uitam ca, majoritatea celor responsabili cu aceste hotii, sunt rudele sau parintii altora, mult mai puternici decat ei, care pot decide nu un examen, ci o tara, un presedinte sau un Parlament. Sunt unul dintre cei corora le-a trebuit 50 de sutimi la o singura materie, avand chiar si cu nota din prima corectare media peste 7, pentru a promova acest examen, dar nu s-a intamplat (baroul Dolj). La urma urmei, ei sunt deja ceea ce noi am vrut sa devenim, asa ca, stiu sa-si ascunde greselile si hotiile, mult mai bine decat cei ce nu le-au facut inca sau decat cei ce i-au banuit dintotdeauna.
Esti subiectiv omule !

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)