avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
poate de aceea au admis atat de putine contestatii ca sa aiba "clienti mai multi"in februarie!!!
de unde aveti aceste informatii?
poate sa fie o simpla intoxicatie sa nu ii dea lumea in judecata, poate sa nu fie ex. de primire in profesie...chiar daca este, alta "distractie", alte fraude..:thumbdown:
Dragi colegi,

Daca sunteti cu adevarat dispusi sa dati in judecata baroul, hai sa ne intalnim maine cu totii si sa incepem sa pregatim strategia.
Discutiile pe forum nu sunt solutia! Nu putem posta aici motive de nelegalitate a examenului pentru ca este un forum PUBLIC! Oricine poate citi discutiile! Postand aici, dam sansa baroului sa-si gaseasca din timp scuze si aparari si eventual sa incerce sa mai repare/mascheze din nelegalitati. Baroul trebuie sa afle motivele actiunii noastre doar atunci cand primeste cererea de chemare in judecata!

Eu propun sa ne vedem maine la Facultatea de Drept, in jur de ora 14. Veniti DOAR DACA SUNTETI DISPUSI SA DATI BAROUL IN JUDECATA.

A, si ca sa fim siguri ca nu avem intrusi din partea baroului, va rog sa veniti cu buletin, carnet de student, sau alt act de indentificare la voi. Ca sa putem verifica urmarind listele, daca intr-adevar ati dat examen anul asta. Dupa cum am spus, NU PRIMIM INTRUSI!

Pentru alte discutii, ma gasiti la nr de tel. 0 7 3 4 7 0 7 5 2 4 sau la casuta de mail nou creata sa_facem_ceva @ yahoo.com

Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2009
Sa_facem_ceva, utilizator
se aude ca in februarie se va da examen de primire in profesie ca avocat definitiv! examenul pe care noi, cei cu vechime, nu am reusit sa-l dam anul acesta! dar..s-ar putea sa se organizeze si pt voi, in aceeasi perioada! oricum, totul este la nivel de zvon! ceea ce e sigur e faptul ca, inca, unbr-ul nu anunta nimic....!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)