avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Gils a scris:

Din punct de vedere legal, nu exista temei juridic pentru o astfel de actiune in justitie. Mai mult, daca ar exista, are calitate procesuala doar cel care o intenteaza si institutia impotriva caruia se indreapta, respectiv Unbr, astfel cei care au note marite fabulos, dupa contestatie, nu vor fi afectati in nici un fel. Deci, probabil, "cainii de paza" ai societatii ar fi o prima si ultima solutie, DOAR pentru viitor - sesiunea de admitere 2010.

ce treaba am cu cei care au notele marite?? au furat de la mine..sa imi dea inapoi simplu,....cum fac asta?? simplu ii oblig in instanta :P
ioana lh a scris:

baroul bota e ilegal si neconstitutional. Si cedo a dat dreptate unbr in privinta asta. asa ca daca vreti sa practicati in baroul bota comiteti de fapt o infractiune, conform legii de organizare a profesiei de avocat

[ link extern ]
intra aici si vezi ce scrie!
@gils

ABDULAKI WAND-ALEXANDRU 8.5 1.7 9.75 6.4 7.95, baroul Suceava, dupa contestatie i-a fost marita nota de la 1.7 la 6. Exact cat ii trebuia....1.7= 1 pct. din oficiu + 0.70 =foaia goala...maxim o definitie, oare s-a omis 4.3 puncte ... din cauza oboselii

Cunosc cazul colegului azi avocat din fericire - la care faci referire. Imi permit sa-ti spun ca esti in eroare cu privire la persoana lui. Am fost colegi la acest examen. L-am cunoscut personal , am discutat dupa fiecare proba , am discutat in urmatoarea zi fiecarei probe ( in timp ce asteptam intrarea la proba din dimineata respectiva) despre baremul din ziua precedenta si despre ceea ce scrisesem fiecare dintre noi. Mai mult acest coleg a ocupat un loc in prima banca la fiecare proba, iar eu am ocupat un loc in diagonala in banca a treia in spatele sau intr-o sala gen amfiteatru, pozitie din care puteam sa vad ca acest coleg scria suficient de mult la fiecare proba. (...)."=foaia goala...maxim o definitie"..... :stunned:
Si nu in ultimul rand imi permit sa spun - pentru ca din fericire il cunosc personal pe acest tanar - ca avocatura s-a imbogatit cu un avocat de valoare, retineti numele lui si sunt convinsa ca veti auzi in scurt timp despre frumoasele lui realizari in aceasta cariera.=D> =D>=D>
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2009
avocat mcbeall, utilizator
CEDO a spus ca hotararile date de instantele romane nu sunt oki ca il condamna de doua ori...ati citit hiotararea...intrati pe site www.bota.ro....este o eroare nu a spus CEDO ca baroul este neconstitutional
Totusi am inteles ca exista o hotarare de la CEDO in care atat bota cat si traditionalisti sunt criticati ca fiind ilegal constituiti...din cate am inteles bota s-ar fi raliat legii....pe cand traditionalistii nu....daca voi reusi sa fac rost de hotarare o sa o dau sa se vada :D
eu personal nu contest ca respectivul candidat nu a scris....deoarece cunosc

suficienti colegi care au scris mult mai mult decat ceea ce reiese din nota...si din

pacate nici eu nu am fost "discriminata"!X-( privesc acest caz doar ca pe o

dovada in plus ca lucrarile au fost corectate intr o EXTRAORDINAR DE MARE

BATAIE DE JOC!!!! si daca cineva avea dubii ca se poate si mai rau ...au avut

grija ca la contestatii sa demonstreze ca nu au limite!!!

o sa fiu si eu maine la 11 la barou.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)