Am executat asociatia de proprietari pentru suma datorata mie, cf hotararii judecatoresti. Stiind ca ultima calitate a responsabilului este corectitudinea, am avertizat executorul. Din 28.10.2013, pana in 13.12 nu a achitat debitul integral.
Am cerut actualizare, dar s-a facut pe o perioada scurta, 2012-2013. asa a considerat executorul.
Avand in vedere ca debitul exista din 2008, iar decizia este din februarie 2013- as vrea sa stiu ce as putea cere, deoarece cei 61 lei, nu l-au convins pe debitor sa achite (caci nu da din banii lui, ia de la ceilalti!)
Paradoxul situatiei este ca fiind parat, instanta a constatat ca "debitul meu" nu era corect, era mai mic, cam cu 40% fata de pretentii si ca generoasele penalizari nu se justificau, pentru ca RESTANTELE erau sume pe care EL PRESIDENTE refuzase sa le incaseze. Asociatia a refuzat sa plateasca de bunavoie, asa cum am propus,si am facut executare silita...acum mi se arata cine este stapanul. Asa ca nu prea inteleg cum se face actualizarea. Amanunt- cata vreme erau asa zise restante de 200 lei, aveam retinut abuziv fond de 400 lei, la cheltuieli maxime de 60 lei. Cam asta este situatia. Un judecator a trebuit sa judece acest caz patru ani, pentru a-l descurca, dar nici in prezent nimic nu s-a schimbat...tot lucrari fara documente justificative, tot evaziune, tot contraventii, toata paleta, plus disparitia fondului...