avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am executat asociatia de proprietari pentru suma datorata mie, cf hotararii judecatoresti. Stiind ca ultima calitate a responsabilului este corectitudinea, am avertizat executorul. Din 28.10.2013, pana in 13.12 nu a achitat debitul integral.
Am cerut actualizare, dar s-a facut pe o perioada scurta, 2012-2013. asa a considerat executorul.
Avand in vedere ca debitul exista din 2008, iar decizia este din februarie 2013- as vrea sa stiu ce as putea cere, deoarece cei 61 lei, nu l-au convins pe debitor sa achite (caci nu da din banii lui, ia de la ceilalti!)
Cel mai recent răspuns: courvoisier , utilizator 00:14, 21 Decembrie 2013
Paradoxul situatiei este ca fiind parat, instanta a constatat ca "debitul meu" nu era corect, era mai mic, cam cu 40% fata de pretentii si ca generoasele penalizari nu se justificau, pentru ca RESTANTELE erau sume pe care EL PRESIDENTE refuzase sa le incaseze. Asociatia a refuzat sa plateasca de bunavoie, asa cum am propus,si am facut executare silita...acum mi se arata cine este stapanul. Asa ca nu prea inteleg cum se face actualizarea. Amanunt- cata vreme erau asa zise restante de 200 lei, aveam retinut abuziv fond de 400 lei, la cheltuieli maxime de 60 lei. Cam asta este situatia. Un judecator a trebuit sa judece acest caz patru ani, pentru a-l descurca, dar nici in prezent nimic nu s-a schimbat...tot lucrari fara documente justificative, tot evaziune, tot contraventii, toata paleta, plus disparitia fondului...
Actualizarea se face de la data pronuntarii hotararii. De atunci debitorul a fost pus in intarziere.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca monamour monamour Ma confrunt cu urmatoarea problema: niste rude au intampinat probleme in achitarea cotelor de intretinere pe parcursul anilor 2012-2013, drept pentru care au ... (vezi toată discuția)
Reactualizare suma Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin De la ce data trebuie actualizata o suma de bani cu rata inflatiei, avand in vedere ca in ordonanta de plata instanta ordona: \"Someaza pe debitoare sa ... (vezi toată discuția)
Stergere penalitãti întretinere mogyo_1 mogyo_1 Curând am aflat de o problemă a părinților mei și anume că au penalități foarte mari la întreținere. - În anul 2008, luna mai, au ... (vezi toată discuția)