avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatii repetate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatii repetate

Buna seara.
Locatarul care locuieste in apartamentul de deasupra mea, a reusit sa ma inunde de 5-6 ori numai in acest an, de doua ori fiind inundatii majore. Apa a ajuns chiar si mai jos de mine. Asta seara a "imbunatatit" performanta sa, apartamentul fiind inundat de jur-imprejur. Apartamentul este asigurat si pentru astfel de inundatii dar, anul acesta am incasat deja o despagubire pentru asta. Am si zugravit atunci. Ce mai pot face acum? Va rog sa ma sfatuiti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters287867 , utilizator 07:06, 14 Decembrie 2013
Am mentionat ca am o asigurare in acest sens, dar si ca am incasat deja o despagubire in acest an. Evident ca am zugravit si am inlocuit mochetele complet distruse. Doar mobilierul din bucatarie a ramas acelasi desi este afectat. Suma primita nu a acoperit totul. Nu stiu (inca) daca mai pot primi o a doua despagubire. Dar chiar si asa, in acest ritm de producere a daunelor...

Dupa raspunsurile primite, m-am gindit toata noaptea la o problema: daca vinovatul nu se prezinta la mediere, iar proprietarul fiind in Ungaria (adresa nu este cunoscuta) nu poate fi chemat, eu ce mai pot face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie produsa de vecin.cine-l obliga la plata repartiilor? ContSters89081 ContSters89081 Vecinul de la etajul superior inunda aprtamentul de sub el, proaspat zugravit. Dupa uscare raman pete mari. Cine trebuie sa-l oblige pe acest vecin sa repare ... (vezi toată discuția)
Probleme inundatii repetate de la vecinul de sus SimonaPascanu SimonaPascanu Buna ziua, Apelez la expertiza Dvs. pentru a incerca sa rezolv o situatie cu care ne confruntam de cca 6 ani de zile, de cand proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru asigurator de la administratorul blocului Nicusorneacsu Nicusorneacsu Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa reactionez fata de administrator. Am un apartament in Vaslui pe care il folosesc o data pe luna, cand ... (vezi toată discuția)