avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita minor cerut de tata, respins de mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita minor cerut de tata, respins de mama

Expunere situatie pe scurt
In acest moment exista :
- un program de vizitare ( 2 week/luna si vacante ) PT tata
acum se cere de catre tata un program de vizitare cum urmeaza : 2 sapt/luna la tata, 2 sapt/luna la mama- cum ati interpreta acest "program" drept program de vizitare sau custodie comuna fizica ?( desi stim ca nu e reglementata )
Oare cum ar interpreta un judecator???
In conditiile in care mama doar respinge aceasta cerere fara sa propuna alta varianta....oare ce ar putea decide judecatorul?
-eventuala respingere?( pe motiv ca arata a custodie comuna fizica)
sau ar decide alta varianta de prog? ( considerand ca programul propus nu e in interesul superior )
multumesc.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:28, 25 Decembrie 2013
Nu cred ca este in interesul minorului sa fie plimbat de la unul la altul atat de frecvent si de "consistent". Ginditi-va la stresul emotional la care va fi supus acesta schimband "decorul" atat de des, dar si persoana responsabila legal fata de actele acestuia...Cred ca ati obtinut tot ceea ce se putea tinand cont de interesul minorului, dar si de mentinerea legaturii dintre acesta si dvs. Ati putea negocia in plus doar eventual o petrecere suplimentara a timpului cu acesta, mai mare in timpul vacantelor sau pentru diferite ocazii onomastice ale altor membrii de familie si care nu au fost expres mentionate in Hotararea instantei....success!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare custodie comuna mara2017 mara2017 In urma divortului, eu am custodia copilului. De curand, tatal, a cerut custodie comuna, desi nu si-a vizitat copilul de mai multi ani si nici nu pastreaza ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez! Andreea_2003 Andreea_2003 Buna ziua, Sotul este in inchisoare in strainatate. Am facut cererea de divort si s-a suparat foarte tare desi l-am asteptat mult timp.Am un copil de care ... (vezi toată discuția)
Program vizita inregistratnou inregistratnou Buna ziua! As dori sa aflu care este programul maxim (extins) de vizitare copil acordat de instanta? Din cate am citit, am observat cutuma cu doua weekenduri ... (vezi toată discuția)