avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli comune caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli comune caldura

Locuiesc intr-un apartament cu doua camere pe o scara cu 14 apartamente. 9 apartamente cu CT si 5 racordate la ENET. Ciudat, dar pentru luna noiembrie 2013 la cei cu CT au venit cheltuieli comune aprox. 8 lei (fara calorifere pe scara sau la uscator), iar la doua din cele 2 apartamente racordate la ENET, 11, respectiv 16 lei. Pe scara sunt repartitoare si calculul este facut de ISTA Bucuresti. Din ce stiu, cheltuielile comune sunt un procent fix din consumul de caldura pentru toti locatarii, ceea ce nu mi se pare corect. Multumesc si SARBATORI FERICITE !
Cel mai recent răspuns: darida , utilizator 23:03, 16 Ianuarie 2014
Documentul ANRSC a fost postat initial pe site-ul oficial al ANRSC. Nu comparati un site oficial al unei autoritati centrale cu un forum.
Nu e o simpla greseala de redactare. Nici nr decretului, nici anii nu seamana! Este stilul lor "profesionist". Asemenea greseli nu se admit la o autoritate centrala.

Probabil si acei profesori doctori ingineri, ca si celelalte personalitati in domeniu, care semnaleaza prostiile ANRSC sunt tot "vanatori de greseli cu tot dinadinsul in lipsa de succese notabile", invidiosi pe succesele ANRSC.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vreau sa renunt la repartitoare costachedd costachedd Bloc 4 etaje, 2 scari, 18 apartamente/scara, apartamente cu 4 si 2 camere. Locatarii au hotarat sa renunte la repartitoare si au ales sistemul pausal . La ... (vezi toată discuția)
Cota de 30% sau 50% pentru apartamentele cu centrale... Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Am inteles ca in conformitate cu Ordinlu 343/2010, apartamentele cu centrala vor plati 30% cu derograe sau 50% din factura de energie termica. Exista vreo ... (vezi toată discuția)
Ordinul 343.2010 anrsc Ionel Manolache Ionel Manolache 1. Sunt interesat sa cunosc daca exista o norma legala care sa reglementeze montarea repartitoarelor intr-un imobil cu mai multe apartamente. Am citit ca ... (vezi toată discuția)