avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme vecini curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme vecini curte

Buna seara si La Multi Ani!
Incep acest forum cu o problema legata de vecinul meu.
Este un fost politist pensionar, cu 3 masini de firma, care le spala obsesiv facandu-mi in dreptul curtii mele numai mizerie, balta si namol.
Am incercat pe cale amiabila si logica sa-l fac sa inteleaga ca, facandu-si el curat, imi face mizerie si balta mie.In zadar.
Am facut chiar si o sesizare oficiala la Politia Locala, care venind, doar au constatat problema si au sugerat "sa ne impacam in termeni amiabili", timp in care vecinul spala masina politiei, "ca el face ce vrea in dreptul proprietatii lui".
Intrebarea si rugamintea mea, este:cum pot legal si juridic sa reclam vecinul (si unde) ca sa nu-mi mai faca mizerie in dreptul proprietatii mele?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
un_cetatean_model, utilizator
Cel mai recent răspuns: un_cetatean_model , utilizator 20:29, 1 Ianuarie 2014
Deci, sa inteleg ca e situatia ideala in care ne putem spala masinile in strada fara sa fim trasi la raspundere?
Cum ar fi oare sa iesim toti in strada si sa ne spalam masinile, fara grija ca vom fi amendati?!
Ciudat prejudiciu, fara solutie.Multumesc pentru raspunsuri.
Un An Nou cu bine!
Eu zic sa dati si la Mediu un telefon sa va interesati. Din cate stiam nu e legal sa-ti speli masina in locuri publice.
Bineinteles ca este ilegal sa iti speli masina unde vrei. Spalatoriile auto sunt verificate de mediu si testate sa nu deverseze noxe. Nu ai voie sa iesi cu masina murdara de noroi si sa umpli drumul de mizerie. Cum zice domnul Horatiu discutati la mediu. Ei ar trebui sa stie ce legi sunt in vigoare. Data viitoare filmati si depuneti filmul cu plangerea. Si daca politia locala nu va ia in seama mergeti la superiorii lor si faceti-le plangere.
La Multi Ani tuturor si un nou an plin de impliniri!
Chiar daca foloseste doar apa si nu alti detergenti, spuma, etc., as avea o sansa la Garda de Mediu?
El isi spala masinile doar cu apa.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garaje - e legala spalarea masinii la 10 m de bloc? miliga73 miliga73 Am un vecin care i-si spala masina o data la 2 zile la garajul sau care e amplasat la 10 m de blocul meu. Este legal? (vezi toată discuția)
In centrul orasului, vecinul arunca zilnic la bordura galeti ... Mihai Laurian Mihai Laurian In centrul orasului, vecinul arunca zilnic la bordura galeti cu apa murdara, apa cu var , tot felul de culori si mirosuri de la animalele lor. Apa curge prin ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! am și eu o problemă cu un vecin care își ... Nicolcea Nicolcea Bună dimineața! Am și eu o problemă cu un vecin care își spală trotuarele și mașina personală în curte la el iar apa se revarsă pe stradă care e ... (vezi toată discuția)