avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort notar

daca divortez la notar termenul pana la finalizare este de 30 zile,,,ma poate da afara din casa pana la finalizarea celor 30 zile?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:15, 19 Ianuarie 2014
depinde de caul in speta...adica se compara ce ofera el fata de ce oferiti dvs. si eu sunt de parerea colegului ca mai bine consultai un avocat si mergeti prin instanta. actul notarial poate fi ulterior atacat, ca orice act...
nu vi se acorda avocat din oficiu decat daca nu aveti venituri....sau sunt sub minim pe economie. dar daca probati asta nu vad cum mai castigati copilul, deoarece rezulta clar ca nu aveti din ce sa-l intretineti...doar nu puteti miza doar pe pensia alimentara
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
Antoanela Geaman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar, pensie intretinere minor almeuunivers almeuunivers sotu mi-a luat din casa verigheta si inelu d logodna..are voie? in caz d divort la notar , de cand incepe sa platesca pensie pt copil? dupa ce iese decizia ... (vezi toată discuția)
Buna. doresc sa depun actele de divort. sotul este de acord si ... CristianaH CristianaH Buna. Doresc sa depun actele de divort. Sotul este de acord si el. Nu ne intelegem in ceea ce priveste custodia celui mic. Eu speram la o custodie comuna,sa ... (vezi toată discuția)
Divort rapid georgianarusu georgianarusu Cum procedez pt un divort rapid daca este si un copil minor la mijloc (vezi toată discuția)