avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie cu imputare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie cu imputare

Dupa 8 ani , lucrand in comert la toate inventarele am iesit cu sold de plus nemaivrand sa mai lucrez in comert pentru ca mi-am gasit de lucru intr-o fabrica mi-am dat demisia iar la ultimul inventar facut m-a scos cu sold pe minus , si am primit prin posta decizie cu imputare. Ce trebuie sa fac ? Raspuns urgent !
Cel mai recent răspuns: Georgi109 , utilizator 17:27, 2 Ianuarie 2014
ok! va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia imputare sume necuvenite pentru personalul contractual Karmen_2 Karmen_2 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca pentru salariatii contractuali, angajati in baza unui contract de munca, care au incasat de la angajator sume ... (vezi toată discuția)
Prejudicii inventar soriana soriana Buna ziua, Am lucrat pe post de lucrator gestionar la o firma cunoscuta.Vanzatoarele erau cogestionare.Pe parcursul a 2 jumate, s-au perindat 9 ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de imputare ca urmare a unei hotarari judecatoresti gege38 gege38 Buna ziua! Lucrez la o institutie publica unde avem incadrati atat functioanri publici cat si personal contractual. In urma controlului, curtea de conturi a ... (vezi toată discuția)