avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cum procedez ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cum procedez ?

Servus . Intrebare : Cum pot face o contestatie la executare , eu personal nefiind in Romania ? Se poate prin posta ?
Trebuie sa timbrez ? Cum o fac din strainatate ? Cat costa taxele ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 17:37, 3 Ianuarie 2014
Daca nu depuneti taxa judiciara de timbru impreuna cu contestatia la executare formulata, la domiciliul aratat in contestatia la executare veti primi o adresa din partea instantei de judecata prin care vi se va pune in vedere sa depuneti taxa judiciara de timbru in termen de 10 zile de la primirea adresei instantei sub sanctiunea anularii cererii. Prin urmare trebuie sa folositi o adresa unde cineva primeste inscrisurile din partea instantei in timp util, in caz contrar riscand sa fiti sanctionat de catre instanta asa cum aratam anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Momentul plãþii taxei judiciare de timbru redinciucconstantin redinciucconstantin taxa de timbru la o contestatie la executare silita se plateste la momentu depunerii sau pina la primu termen de judecare (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita opc25 opc25 ca urmare a neplatii unei despagubiri catre .....pentru folosirea drumului public am fost executat de catre acestia pentru suma de 28 de euro, insa cheltuiele ... (vezi toată discuția)
Nu e normal să se facă compensări între obligațiile de plată din același dosar, din aceeași hotărâre? doragheta doragheta In perioada 2012-2015 am fost parte intr-un proces de partaj (eu fiind reclamanta). Solutia data de judecatoria Buftea a avut la baza calcule gresite d.p.d.v. ... (vezi toată discuția)