Am depus in 18 02 2013 ( dupa intrarea in vigoare a NCPC-15 02 2013 ) la judecatoria specificata in PV , o contestatie la PV de contraventie intocmit de Politia Rutiera din 18 02 2013 ( inclusiv documente pe care le-am considerat relevante in apararea mea si in sustinerea anularii respectivului proces-verbal ) si nici pana in prezent nu a primit termen .
La sfarsitul lunii mai 2013 am primit de la instant o notificare prin care mi se cerea o copie lizibila a PV incheiat de Politia Rutiera a celuilalt conducator auto implicat in coliziune + numele si adresa martorilor.Am raspuns imediat prin depunere la registratura a celor solicitate (in termenul precizat in notificare) in numarul de exemplare solicitat.-aceasta a fost ultima mea "relatie " cu judecatoria .
Am numar de dosar , il vad chiar pe portalul instantelor : 3xx6/281/2013.La rubricile : ªedinţe ,Căi atac si publicitate sicie "Nu există informaţii"
Ce e de facut???-chiar azi
Suntem in 13 01 2014 , peste 2 saptamani se fac un an de la accident si in 18 feb 2014 un an de când am depus contestatie la PV si nu am nici un termen, citatie etc ... nimic ....nimic ..... Va rog sa ma sfatuitii sa fac .
Mi-am reparat masina - o parte pe banii mei , politia considerand ca e culpa comuna cu celalalt conducator auto in urma coliziunii + suspendarea permisului pe 2 luni ( conduc in prezent pt. ca l-am luat de la Politia Rutiera inapoi pe baza unui document de la Judecatorie ca am depus Contestatie ) + am platit amenda in 24 ore ( pe care vreau sa o recuperez)
Deci , ce sa fac?????
~ final discuție ~