Buna ziua,
in urma cu putin timp am primit un telefon de la o societate de recuperare Top Factoring prin care eram instiintat ca am de plata o factura aferenta lunii august 2011, catre o societate de telefonie mobila, si ca pana astazi s-au calculat penalitati de inatrziere intr-o suma considerabila.
Nu stiu ce sa fac sa achit acesta suma sau nu, eu stiind ca nu am nici o relatie contractuala cu societatea de recuperare creante. Societatea de telefonie a procedat corect punand la dispozitia unei terte persoane datele mele personale.
Spuneti-mi va rog unde trebuie sa ma adresez in acest caz. Pot face o plangere la politie deoarece imi solicita o plata prin telefon sau la protectia consumatorului pentru societatea de telefonie deoarece a furnizat datele mele personale.
Va multumesc pentru un raspun urgent.
E vorba de noul cod civil. Nu, creditorul trebuie sa aiba dovada ca v-a notificat, trebuie sa o trimita prin executor sau prin orice mijloace care sa asigure dovada trimiterii . ;) nu asa, oricum. Trebuie sa fie cu confirmare de primire, cel putin.
Buna ziua,
Si eu am o problema de acelasi gen. M-am portat la un alt operator de telefonie acum un an. La acel moment am fost anuntat de fostul operator ca ultima factura va fi mai substantiala deoarece nu mi-am incheiat perioada contractuala. Ok, am achitat-o. Acum, dupa un an, sunt stresat de angajatii top factoring,sa achit suma de 33,89 ron reprezentand taxa de reziliere. E POSIBIL???
Stimată /Stimate d-le. Avocat, vreau să precizez și să răspund la contradicțiile domnului utilizator cel care vă contrazice referitor la prescripție, am avut speță asemănătoare cu cele precizate mai sus, subsemnatul am contestat la Judecătoria Timișoara contestație la executare silită în dosar nr.22552/325/2015, Portal > Judecătoria TIMIŞOARA > Informaţii dosar
Informaţii dosar
Informaţii generale
Părţi
Şedinţe
Căi atac
Citare prin publicitate
Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 22552/325/2015
Data inregistrarii 03.09.2015
Data ultimei modificari: 25.12.2016
Sectie: SECŢIA a II -a CIVILĂ
Materie: Litigii cu profesioniştii
Obiect: contestaţie la executare
Stadiu procesual: Fond
Părţi
Nume Calitate parte
LUNGU CATALIN DANIEL Contestator
SECAPITAL SARL PRIN KRUK ROMÂNIA SRL Intimat
Şedinţe
21.12.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C18C
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare silită formulată de către contestatorul Lungu Cătălin Daniel, în contradictoriu cu intimata SECAPITAL SRL prin KRUK ROMÂNIA SRL şi, în consecinţă: Anulează formele de executare silită iniţiate de către intimata SECAPITAL SRL prin KRUK ROMÂNIA SRL, în dosarul execuţional nr. 959/2015 al BEJ Floricescu Valentin Florian, constatând prescris dreptul de a cere executarea silită. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare, ce se depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată în şedinţă publică azi, 21.12.2015.
Document: Hotarâre 13984/2015 21.12.2015
07.12.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C18C
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: admite cererea de acordarea a ajutorului public judiciar. amana pronuntarea la 21/12/2015
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 07.12.2015
Căi atac
Nu există informaţii.
Citare prin publicitate
Nu există informaţii.
Cred că domul utilizator nu este de specialitate, este poate eventual un escroc al unei fire de recuperari care recurge la fel si fel de intimidari.