As dori sa stiu daca este legala concedierea unui salariat prin invocarea reducerii de personal la unul din punctele de lucru ale angajatorului, unde salariatul a fost trimis sa lucreze pe baza de dispozitie de serviciu(unilateral). Mentionez ca salariatul nu are nici in contract nici in fisa de post mentionat acel punct de lucru.
Locul de munca al salariatului, mentionat in contract, este structura de organizare(serviciul) care detine mai multe puncte de lucru.Multumesc.
Nu are in stabilit in CIM locul de munca la respectivul punct de lucru. Isi desfasoara activitatea acolo in baza unei dispozitii de serviciu, probabil o delegare. Deci daca angajatorul concediaza angajatii de la punctul de lucru respectiv, conform documentelor intocmite, atunci el nu ar intra in calcul, concedierea lui fiind nelegala.
Daca in schimb in actele lui de concediere nu se face referire la acel punct de lucru, atunci concedierea lui e legala.
Intrebare
vbc
Cu 3 luni inainte de intoarcerea mea la serviciu(dupa cic) angajatorul a deschis un nou punct de lucru, unde a angajat o noua persoana...Am fost astazi la ... (vezi toată discuția)