avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu de munca-Recuperare drepturi banesti. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu de munca-Recuperare drepturi banesti. Tribunalul imi cere documente pe care nu le am eu,,,Ce ma fac ?,,,

Buna seara tuturor ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies
Subiect -Ma aflu in proces cu fostul angajator multiple probleme: Recuperare salarii neplatite. In paralel se afla un alt dosar penal pe numele Firmei si angajatorului. Majoritatea contractelor de munca erau false.Mai precis acesta nu inregistra la ITM adevaratele contracte semnate de noi.Erau facute alte contracte de munca,dar pe 2 sau 4 ore de mnuca/zii
Contract de munca fals dovedit printr-o expertiza facuta de politie prin Institutul National de Expertize..
Tribunalul Litigii de munca imi cere sa depun la dosar actecare sunt la politie si parchet. Imi cere "
Copie certificata pentru conformitate cu originalul ,In doua exmplare
Tribunalul imi cere :,, Sa faceti demersuri la Oficiul National al Registrului Comertului si sa depuneti o furnizare de informatii cu privire la sediul societatii parate,, exact asa scrie.
Mentinez ca eu nu am nici un fel de act. Am fost la politie iar politia mia spus ca nu imi da asa ceva.
Nici cei de la Registrul comertului nu imi da nimic....
Ce fac ? Unde sa mai merg ?
#-o
Poate sa ma indrume cineva din d.voastra ,cat mai corect?
Ma scuzati
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 10 Ianuarie 2014
Depuneti solicitarea la iTM, in baza legii mentionate de mine mai sus si solicitati ca pana la termenul de judecata sa va elibereze acea copie.

La termenul de judecata, reiterati instantei faptul ca unele dintre documente sunt in custodia Politiei si daca sunt necesare cauzei sa se emita o adresa catre aceasta institutie pentru a le prezenta.
Va cer scuze. dar politia a luat de la ITM CONTRACTUL DE MUNCA SPRE EXPERTIZARE GRAFOLOGICA. Toate sunt la politie deoarece au extins cercetarile si pentru evaziune fiscala,Fals e.t.c
In aceasta situatie, trebuie depus un inscris la instanta in care sa faceti aceste precizari si solicitat instantei sa emita adrese catre ITM si catre Politie/Parchet.
Femeia spune ca toate actele sunt la politie si ca au fost luate de la itm. Eucred ca de la politie nui da nimic,pt.ca nu au voie sa dea din dosar. Dupa parerea mae cred ca instanta ar fii trebuit sa faca adresa catre politie.Dar cum la noi nimic nu mai exista.Probabil ca judecatorul platit din bani publici nici nu citit dosarul,vad ca femeia a specificat deja instanteicum ca documentele se afla la pol

Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Chiar daca a depus la dosarul cauzei astfel de documente, exista si posibilitatea ca instanta sa le solicite din nou.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultare dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua, 1. In faza de incepere a urmaririi penale daca s-a dispus aceasta de catre Parchet, rezolutia prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale se ... (vezi toată discuția)
Acte originale disparute dintr-un dosar penal ContSters241026 ContSters241026 .Litigiu de munca in instanta dar si penal Tin sa va spun ca eu am obtinut aceste copii dupa CIM De la politie. Pentru ca au fost luate spre exeptizare ... (vezi toată discuția)
Cim fals art1580 art1580 Sunt angajatul unei societati de 9 luni fara a incheia un CIM in forma scrisa. In urma cu 6 luni am fost anuntat de angajator ca activitatea firmei se ... (vezi toată discuția)