avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare titlu de proprietate

Buna ziua,
In 1994 tatal meu a facut parte dintr-un dosar de judecata, procesul a avut loc la tribunalul din raza judetului, sentinta a fost in defavoarea tatalui meu iar el a facut recurs la Curtea de Apel unde a avut castig de cauza fiind vorba de un teren intravilan. Ulterior la primarie nu s-a atasat acea hotarare definitiva ai irevocabila in favoarea tatalui meu si dosarul a mers mai departe doar cu sentinta de la tribunal, s-a intocmit comisie iar in cadastru a aparut noul proprietar. Acum acel teren este vandut si e construita o casa, ce ma sfatuiti sa fac? Daca imi redobandesc calitatea de proprietar pe teren ce se intampla cu constructia? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alinatudor , utilizator 17:58, 11 Ianuarie 2014
Ulterior chitanta a fost legalizata la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul de sub casa YRY COMPANY SRL YRY COMPANY SRL Buna ziua, Doresc consiliere in urmatoarea problema: parintii mei au decedat de foarte mult timp, dupa desul lor am vandut casa(pe acea vreme nu se vinea ... (vezi toată discuția)
Probleme cu obtinerea actelor de proprietate la primarie (ordinul ... Bossde_Boss Bossde_Boss Probleme cu obtinerea actelor de proprietate la primarie (Ordinul prefectului). Tatal meu in varsta de 83 de ani, detine un teren si o casa batraneasca pe ... (vezi toată discuția)
Rol diminuat din greseala? mariamihalache mariamihalache Tatal meu a primit de la mama sa, cand s-a insurat in 1959, o parcela de 1800 m2 pe care i s-a facut rol. Cand s-au facut acte de proprietate prin 1991, s-a ... (vezi toată discuția)