avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu redus
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu redus


1.Este legal sa-ti reduca salariul cu 50% ?

2.Lucrez in vanzari si pentru ca nu am am fost de acord cu reducerea salariului si am acceptat varianta cu desfiintarea postului, cu un salariu compensatoriu si trecerea in somaj, mi se cere acum, sa platesc o factura de acum un an, pe care un client nu a achitat-o nici chiar dupa ce a fost chemat in instanta (el castigand procesul, ca nu am avut o comnda ferma pe mail, dupa cum mi s-a comunicat de superiori).
Este legal ceea ce-mi cer?
Ce pot face? Merci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie MIELUTA MIELUTA BUNA SEARA! Am si eu nevoie de un raspuns urgent. De unde credeam ca voi pleca de la firma de unde lucrez cu un salariu compensatoriu, ca nu am am fost de ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract pentru indisciplina MIELUTA MIELUTA Buna seara, am nevoie de un raspuns, va rog!! Sunt angajata la o firma pe fisa postului scriidu-mi reprezentant vanzari. Mi s-a propus reducerea salariului pe ... (vezi toată discuția)
Acord retinere din salariu/comision brendissima brendissima Este corect ca, printr-un contract de prestari servicii intre angajator si angajat/colaborator, sa se prevada ca salariatul/colaboratorul este de acord ca, ... (vezi toată discuția)