avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Disjunge- Formarea unui nou dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Disjunge- Formarea unui nou dosar

In cererea initiala au fost 3 capete de acuzare; pentru unul din cele 3 capete de acuzare, se va forma un nou dosar si se va judeca separat. Formarea unui nou dosar presupune o alta cerere, alte documente depuse la dosar, sau sunt suficiente actualele documente existente deja? Am citit cate ceva despre disjungere, dar as vrea sa va intreb, presupune cumva si ancheta penala?
Cel mai recent răspuns: elenisa , utilizator 15:36, 24 Ianuarie 2014
Am primit citatie pt primul termen in noul dosar in urma procedurii de disjungere; nu este precizat nimic referitor la documentele necesare ale acestui dosar, iar eu sunt la cateva sute de Km fata de judecatoria respectiva, deci nu pot sa studiez dosarul sa vad ce contine, daca au fost mutate documente din primul dosar in al doile dosar. Nu stiu nici macar daca ar trebui sa fac o alta cerere cu documentele , probele atasate.
Va rog sa-mi spuneti daca pot sa trimit prin posta alte copii in dublu exemplar, pt mai multa siguranta, dupa documentele necesare, semnate conform cu originalul, sau cauza se judeca dupa cererea initiala cu documentele existente deja in dosarul precedent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disjungere Daniel1234567 Daniel1234567 Sunt inculpat intr.un dosar in care pe fond judecatorul s.a abtinut cu privire la judecarea exceptiilor de neconstitutionalitate deoarece le respinsese in ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi atacata o hotarare de suspendare a judecatii? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Cum se poate ataca o hotarare de suspendare a judecatii. Aceasta hotarare a fost data in cadrul unei contestatii la executarea silita fara a exista ... (vezi toată discuția)
Legi disjungere / separare capete de cerere in alt dosar? specificarea obiectului judecatii? justice123 justice123 Ce legi specifica si in ce situatii se pot disjunge sau separa capete de cerere in alt dosar? Mentionez ca in dosarul in care instanta mi-a disjuns / separat ... (vezi toată discuția)