acum 3 ani am fost angajata cu contract de 8 ore pe perioada nedeterminata ca necalificat desi terminasem un liceu de profil ( m-am calificat la locul de munca ) si dupa 1 an mi -au spus sa plec ( sa-mi dau demisia ) sau sa ma mut la alta sectie ,ca necalificat , unde lucrez de doi ani, fiindu-mi modificat si programul de munca de la 8 la 4 ore desi eu nu mi-am dat acceptul si nu am semnat. Pe primul meu post se angajeaza mereu oameni noi, care nu stau mult si eu lucrez in continuare ca necalificat.Am cerut sa mi se incheie contractul (cel initial de 8 ore), sa primesc referatul care sa justifice mutarea mea pe o munca de necalificat, si sa mi se intocmeasca dosarul pentru somaj dar mi se spune ca " poarta e deschisa si sunt o multime de oameni care stau la poarta pentru angajare.Doresc sfaturi despre cum sa procedez (ITM - ul nu rezolva problema , ii acopera pe patroni si incurajeaza munca la negru ):hm:
Am avut incredere in justitie, am avut proces pentru ca era ultima institutie care putea rezolva problema dupa ce ITM-ul "l-a mangaiat bland" pe angajator pe crestet si dupa ce am adus toate dovezile am demonstrat toate neconcordantele dintre actele depuse de angajator si actele depuse de mine, falsurile in acte si falsificarea semnaturilor mele facute de angajator stiti ce hotarare a dat justitia : ca eu am fost de acord cu micsorarea salariului si a programului de lucru desi pe cartea de munca era scris clar program de 8 ore
multumesc pentru incurajare.Acum mi-a trecut si sunt hotarata sa merg mai departe nu pentru mine ci pentru fiica mea si toti tinerii din tara asta carora nu le doresc sa ajunga bataia de joc a unor patroni care doresc sa-si transforme angajatii in sclavii personali.De mare ajutor imi sunt toate informatiile pe care le dati aici.
Discriminare
madcat
Buna ziua.Sunt noua pe acest site si am nevoie de un sfat. Sunt angajata la o fabrica destul de mare.Pe contractul de munca sunt precizate 8 ore pe zi iar in ... (vezi toată discuția)