avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuarea ca urmare a divortului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuarea ca urmare a divortului

Buna ziua!
As avea o intrebare.
Sunt in posesia unei hotarari de divort,definitiva,emisa de Curtea de Apel.In aceasta hotarare este stabilitata si evacuarea fostului sot.Intrucat refuza sa paraseasca domiciliul in termeni amiabili,v-as ruga sa-mi spuneti care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i fac eu?
Mai sustine ca divortul nu s-a terminat inca.Ce ar mai putea el sa faca in acest moment ca sa-l cred ca divortul nu s-a terminat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:29, 29 Iunie 2005
Multumesc pt.sfat.
Chiar nu-mi venise in cap aceasta idee.
Va doresc toate cele bune!
Evacuarea se face prin executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuinta 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti [b]daca proprietarul unui imobil isi evacueaza fosta nora (divortata de 2 luni si jumatate) este pasibil de vre-o pedeapsa? ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului la proprietate genoveeva genoveeva buna se ara am adjudecat un apartament in anul 2010 de la BEJ cu toate ca in actul de adjudecare si in cartea funciara cat si la DITL sect 5 figurez ca ... (vezi toată discuția)
Actiune in evacuare rfene rfene Buna ziua! Speta: am locuit impreuna cu fosta sotie in apartamentul proprietate al fostului socru, fiind luat in spatiu, ca si \\"ex-a\\" dealtfel. Am parasit ... (vezi toată discuția)