Chestiunea cu se hestrarea bunurilor e foarte importanta deoarece doar daca s-au gasit bunuri mobile se pot sechestra si nu daca nu se gasesc...
Deci, este normala intrebarea...
Vorbeati mai sus de structura logica deosebita a avocatilor. Modul in care analizati aceasta speta este o dovada incontestabila a structurii logice deosebite. In mesajele de mai sus s-a precizat de 5 ori ca exista bunuri mobile.
Fiind doar un amarat de consilier juridic, imi scapa silogismul folosit de dvs pentru a extrage acea mirobolanta afirmatie pe care v-am citat- mai sus.
Mi se pare extrasa din opera lui Caragiale si cu certitudine este nevoie de o logica de fier ca sa faci astfel de afirmatii.
Cat despre procesele cu bancile. Primele procese s-au castigat de catre judecatori, parti erau judecatori sau soti ai judecatorilor. Nu au fost reprezentati de avocati, nu aveau nevoie.
Ulterior avocatii au facut copy-paste dupa concluziile Instantei din acele procese. Si stiu ce spun. In afara de Maestrul Piperea, nu am vazut o actiune care sa nu fie copy-paste in domeniul clauzelor abuzive. Asa ca, lasati caramizile...