avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot pierde copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot pierde copilul?

Buna ziua,

Eu si sotul am plecat afara sa lucram pentru bani si din motive temeinice nu am putut sa luam copilul cu noi. Copilul a fost crescut pana la varsta de 3 ani de soacra mea. In caz de divort care sunt sansele sa primesc copilul in cazul in care nu am o slujba in tara dar sotul meu are.

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:22, 13 Aprilie 2009
raluca_2009 a scris:

Am o nelamurire. Eu as dori sa raman sa raman sa lucrez afara si sa iau copilul cu mine. Sunt studenta bursiera si ar fi pacat sa renunt. Pana acum l-am sprijinit pe sot dar vad ca ajuns la liman el imi intoarce spatele. Ce sfat imi dati? Am sanse sa pot obtine custodia daca locuiesc afara?

Sanse aveti doar ca va fi mai complicat decat daca ati fi locuit in tara.
Pot exista probleme datorita anchetei sociale efectuata in strainatate.
Obligatoriu va trebui sa va angajati avocat intrucat, altfel, daca va judeca in lipsa pierdeti procesul.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sanse am sa castig custodia copiilor? run run run run sunt casatorita de 7 ani cu sotul meu in urma casatoriei noastre au rezultat 2 copii iar cum 3 ani si jumatate fiindune foarte greu in romania sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Divort edusa edusa buna ziua, sunt casatorita de 7 ani si avem un copil de 6 ani, in anul 2005 am intentat divort dar in 12.01.2006 , la primul termen, am hotart sa renunt cu ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintarea copilului doreljantea doreljantea Fratele meu este casatorit de 6 ani , casatorie in urma careia a rezultat un baetel de 5 ani.Sotii si copilul pana acum 1 saptamana au locuit impreuna cu ... (vezi toată discuția)