avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident cu masina cu numere expirate,fuga de locul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident cu masina cu numere expirate,fuga de locul accidentului

Bunaziua,
in urma cu cateva zile am fost chemat la sectia de politie,din urmatoarele motive.
Masina pe care o detin,e suspecta de a fi implicata intr-un accident de circulatie fara victime,accidentul a avut loc la cativa metri de un echipaj al politiei.Soferul a fugit de la locul accidentului,a fost urmarit de echipaje ale politiei,nu a fost prins,masina suspectata a fost gasita intr-o parcare dupa cateva ore,dar in afara de mici zgarieturi,nu pare sa fi fost implicata intr-un accident.
Martorii nu au memorat numerele masinii in cauza,nici echipajul de politie care era foarte aproape,acestea fiind numere rosii,murdare.
M-am prezentat la sectia de politie,ei spun ca m-au vazut la volan,si sa recunosc acuzatiile care mi-au fost aduse.Conducerea cu numere expirate,fuga de la locul accidentului,neoprirea la semnalele luminoase si acustice ale politiei.
Eu nu am recunoscut absolut nimic,si nu am dat nici o declaratie.
Mi-a fost comunicat verbal faptul ca din acel moment permisul meu de conducere este suspendat ( nu am semnat absolut nimic ).
Ce se va intampla in continuare,avand in vedere ca politia nu are martori care sa fi retinut figura soferului , nu se cunosc numerele de inmatriculare ale masinii,masina mea nu prezinta urme de a fi implicata intr-un accident ( zgarieturile care sunt pe bara fatza,sunt prezente si pe bara spate,usi,etc ),si tot ce stiu ei este ca o masina marca X model Y a facut faptele respective,iar eu sunt suspectul principal.
E posibil sa isi aduca martori mincinosi,doar pentru a rezolva cazul ?
Eu am 2 martori cu care eram in celalalt capat al orasului la ora la care mi s-a spus ca a fost accidentul.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mihaistanciu , utilizator 19:23, 13 Aprilie 2009
Multumesc pentru raspunsuri si sfaturi.
Cu respect.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzare politist alexandrugroza alexandrugroza Buna seara. Politistul care instrumenteaza dosarul de cercetare penala in care sunt invinuit, a primit in urma cu 4 ani o condamnare cu suspendare pentru ca ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt, testul poligraf alicecarmen alicecarmen am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie pentru un presupus accident usor in parcare s0bizZare s0bizZare In primul rand vreau sa va multumesc celor care veti citi cap-coada. Intru sambata cu masina in parcarea unui mall, pe o bretea. In capatul bretelei, masina ... (vezi toată discuția)