avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare la termenul de judecatã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare la termenul de judecatã

Daca nu te prezinti in calitate de reclamant de 3 ori de cate ori citat se inchide dosarul automat sau trebuie sa faci cerere de renuntare judecata?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:11, 12 Martie 2014
Nu este târziu ca bunicul dvs. să solicite judecarea cauzei şi în lipsa lui. Va formula o simplă cerere, în care în primul rând va scrie numărul de dosar şi termenul de judecată. Apoi poate să scrie ceva de genul următor: "Domnule Preşedinte, Subsemnatul ..., domiciliat în..., în calitate de reclamant în dosarul mai-sus menţionat, având în vedere dispoziţiile 411, alin. (1), pct. 2 teză finală Cod procedură civilă, solicit judecarea cauzei şi în lipsa mea. Jos de tot, pe mijlocul paginii, va scrie "Domnului Preşedinte al Judecătoriei ...".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate judeca în lipsã un litigiu de muncã? dorudoru dorudoru Am o cunostiinta care in data de 17.12.2013 are primul termen de judecata Litigiu de munca pentru neacordarea drepturilor salariale. Atat faptul ca persoana in ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie intretinere constan constan Buna ziua, Fostul sot cere sistarea pensiei de intretinere pe caz de boala ,pe care am obtinut-o in instanta . Avand in vedere ca starea de nevoie s-a ... (vezi toată discuția)
Proces cu cec bank150 ratmaria ratmaria buna ziua ,am deschis un proces impotriva CEC Bank 150 pentru 3 carnete CEC din anul 1990.Mi-a fost respinsa cererea deoarece 2 dintre carnete sunt pe numele ... (vezi toată discuția)