Buna ziua,
Ma adresez dumneavoastra in speranta ca gasesc o solutie la o problema critica:
In curand mi se termina suspendarea CIM la fosta societate unde am lucrat. Decizia de suspendare a fost luata de comun acord cu conducerea. Acum, doresc sa inchei acest CIM dar doresc sa cunosc daca exista vreo varianta prin care imi pot recupera drepturile banesti pentru zilele de CO neefectuate? (este vorba de ~7 zile avute pana la intrarea in suspendare).
Mentionez ca pe perioada suspendarii am fost angajat in alta parte, acest fapt defapt cunoscut si de catre fosta conducere.
Daca nu va plateste drepturile ptr. CO neefectuat (in bani), corespunzator perioadei lucrate de dvs, la finalizarea CIM, aveti posibilitatea de a-i actiona in judecata, fiind un litigiu de dreptul muncii, scutit de taxa de timbru cu sanse maxime de a fi castigat!
Fosta societate este defapt o companie multinationala. Ar fi regretabil sa ajung pana la actionarea in judecata..ma indoiesc ca se impiedica ei in contravaloarea modica pentru cateva zile de concediu.
Dar daca oamenii nu-si cunosc drepturile, mi se pare tipic romanesc sa se profite de tine.
Concediu
maria2222
buna ziua, am 59 de ani si 10 luni, la 59 ani si 6 luni am iesit la pensie la limita de varsta dar m-am angajat in continuare la aceasi firma la care lucram ... (vezi toată discuția)