avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prestare munca fara dosar medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prestare munca fara dosar medical

Buna ziua,
Acum 2 saptamani mi-au prelungit contractul de munca pe perioada nedeterminata. Tot acum 2 saptamani,mi-a expirat si avizul medical. Am intrebat daca nu trebuie sa refac,iar secretara mi-a spus ca o sa ma anunte cand e necesar. Doresc sa mentionez ca tot secretara mi-a mai facut probleme cu salariul,intrucat nu stie dreptul muncii deloc. Cum pot verifica daca contractul meu e nul? Daca cer sa fac acum , mai este valabil contractul semnat acum 2 sapt? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 Ianuarie 2014
DariusMihnea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 23 Ianuarie 2014
Multumesc! Deci si daca peste 3 luni voi reface controlul medical, nu pierd nimic?
Nu se pierdeti nimic, insa mergeti la angajator si vorbiti despre efectuarea examenului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Va rog sa mi spuneti care este amenda la un eventual control - in cazul in care medicina muncii a expirat ? ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii - mesaj catre angajatori si angajati ionion2000 ionion2000 Angajatori, respectiv angajati, [b]verificati ecusonul medicului care efectueaza examenul clinic la angajare sau examenul clinic periodic [/b]si [b]nu aceptati ... (vezi toată discuția)
Eliberarea documentelor medicale de către angajator Felix Moga Felix Moga Am nevoie de întreaga evidență medicală referitoare la persoana mea, aflată în posesia angajatorului. Cum o pot obține? (vezi toată discuția)