Buna ziua ,
Problema mea este urmaoarea. In anul 2008 am achizitionat un autovehicul Dacia Logan prin rate BT pe o perioada de 10 ani , am fost obligat sa inchei o polita de asigurare casco pe toata perioada aceasta,astfel am incheiat casco cu groupama platind o rata lunara (precizec ca pana acum s-a prelungit anual contractul) . Acum cateva zile am gasit parbrizul masinii fisurat, si am apelat la casa de asigurari.Doamna unde platesc m-a indrumat catre un service auto , am fost s-a facut dosarul de pagube. Acest dosar a fost trimis pentru aprobare la sediul Groupama de catre cei de la service iar pe seara am fost sunat de cei de la asigurari ca la ei nu mai figurez asigurat din luna august 2013 cu cat ca eu am platit toate ratele pana acum pentru care am chitante de la ei . (dupa acest telefon am fost la caseria unde plateam, doamna de acolo a trimis copii de pe chitantele mele la sediul din Deva , iar ca raspuns a primit ca ei nu au ce sa faca ca nu sunt in evidente).
Intrebarea mea ar fii ce am de facut , ma gandeam ca luni 27.01.2014 sa ma duc sa depun o cerere sa mi se dea scris de ce nu mai sunt asigurat la ei si eventual dupa primirea raspunsului sa ii actionez in instanta . Este bine cum as vrea sa procedez si care ar fii termenul in care ei ar trebui sa imi dea aces raspuns.
Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.
Dovada ca suteti asigurat este POLITA.Situatia contrara terbuie dovedita de asigurator, care avea datoria anuntarii rezilierii unilaterale a contractului.Daca se invoca neachitarea primelor, raspunderea civila revine (eventual)platilor pentru care aveti chitante si n-au ajuns la destinatar.Si banca avea obligatia sa va anunte suspendarea creditului in caz ca asigurarea conditionata nu mai exista (motivat), incetand incasarea sumelor ce reprezentau prima de asigurare..
Dauna auto pe casco
diaovidiu
buna ziua
in urma cu doua saptamani am avut un accident de masina in care nu eu am fost cel vinovat dar am ales sa fac masina pe polita mea casco intocmita la ... (vezi toată discuția)