avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii la banca

am un credit ipotecar luat in 2007 in chf.am trei luni de cind nu am mai putut plati ratele sau am platit doar partial.de la 1 ianuarie sotia nu mai lucreaza deci venitul familiei a scazut.nu am intrat in 90 de zile de restanta dar mai am putin.am anuntat banca ca veniturile au scazut si singura facilitate care o ofera banca este o restructurare a creditului pe trei ani de zile,trei ani in care eu platesc doar dobinda si atit creditul meu ramine intact.nu am acceptat aceasta restructurare deoarece e o perioada prea mare si nu accept sa platesc doar dobinda bancii trei ani.in alta ordine de idei am cerut o conversie a creditului in lei si mi s-a raspuns ca nu se poate cu toate ca pe alti clienti banca ia sunat si lea oferit aceasta coversie in lei!intrebarea care vreau sa o pun este,pot da banca in judecata ptr discriminare?as avea vre-un succes?eu consider o discriminare faptul ca pe alti clienti ii rogi sa treaca pe lei si mia mi s-a spus de o mie de ori ca nu se poate fara a-mi prezenta motivele!va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 08:27, 3 Februarie 2014
Faptul ca va deranjeaza nu va ajuta cu nimic. V-am zis, daca credeti ca ati fost nedreptatit (sau discriminat daca ziceti, probabil stitimai bine) depuneti o plangere la ANPC impotriva lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare contract de credit mfrincu mfrincu buna ziua, am un contract de credit de nevoi personale in lei, iar in calculul dobinzii se ia in calcul dobinda de referinta a bancii nationale . Din data ... (vezi toată discuția)
Convertire credit andyc25 andyc25 Buna seara, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca pt care as dori sa schimb moneda din euro in lei. Stiu ca exista un proiect de Lege in completarea OUG ... (vezi toată discuția)
Credit bancar damianramona damianramona buna ziua. de 3 saptamini mam casatorit si sotul meu are 2 credite la o banca al carei rata e fff mare cam 60% din salariul lui luate din octombrie anul trecut ... (vezi toată discuția)