avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala dupa un accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala dupa un accident rutier

Buna, am avut un accident rutier in 26.11.2008 in Cluj-Napoca, cu urmare m-am ales cu traumatism cranio-cerebral , fiind in coma 3 zile, 90 zile concediu medical. Persoana care a condus masina este fiica cumnatului meu. La iesirea din spital au venit de la politie si am dat o declaratie, dar atunci eu inca nu eram constienta de tot ce s-a intamplat. Si nu am acuzat-o, si nici nu am cerut despagubiri, stiind ca au sa plateasca toate costurile. Dar m-am inselat, nu au platit nimic, si tratamentul meu continua inca, si probleme de sanatate sunt multe. Oare se mai poate face ceva, se poate schimba declaratia de la politie?.
As vrea sa-mi plateasca tot ce inseamna costuri pentru tratamentele care le-am facut si care mai departe trebuie sa le fac, mai ales operatia de la urechea stanga cu care nu aud deloc.
Va multumesc daca ma-ti putea ajuta cu un sfat.
Puteti sa aflati de la politie care este stadiul cercetarilor.Declaratia data anterior poate fi schimbata.Ea poate fi motivata de starea de sanatate precara pe care a-ti avuto la momentul respectiv.Pretentiile civile le puteti solicita si in cursul procesului penal.
Nu rezulta a cui era autoturismul. A dvs sau a persoanei ce se afla la volan?
cioan a scris:

Nu rezulta a cui era autoturismul. A dvs sau a persoanei ce se afla la volan?

Din context se subintelege ca doamna a fost pasagera in masina rudelor.Important ar fi ce fel de p.v. a intocmit politia, ce fel de asigurare avea masina(RCA sau CV).
Masina este a nepoatei mele, care lucuieste in Italia, si masina este cumparata tot de acolo. Eu eram pasagerul pe locul din spate, orizontal cu locul soferului. Am inteles ca pot merge la politie si sa schimb declaratia, si la IML, de a lua un certificat. Sper sa reusesc cat mai repede aceste acte si sa rezolv.
Va multumesc ma-ti ajutat foarte mult, sunt deceptionata ca anumite persoane din familie nu se gandesc la toate problemele care au survenit datorita acestui accident, iar cunostinte si oameni care nu ma cunosc, ma-u ajutat ata de mult.
VA DORESC SARBATORI FERICITE
"Din context se subintelege ca doamna a fost pasagera in masina rudelor.Important ar fi ce fel de p.v. a intocmit politia, ce fel de asigurare avea masina(RCA sau CV). "

Nu stiu inca nimic de p.v dar vreau sa cer o copie, iar asigurarea este facuta in italia unde traieste nepoata.

Alte discuții în legătură

Accident rutier din culpa Andrei86X Andrei86X Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai jos. In data de 15/05 la orele 17.00 am produs un accident din culpa (nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Vatamari corporale in urma accidentelor rutiere ionita ionel adelian ionita ionel adelian Cum se pot obtine despagubiri in urma unui accident de circulatie in care o persoana a suferit vatamari corporale? Mentionez ca persoana vatamata se afla in ... (vezi toată discuția)
Ajutor!! accident rutier cu vatamare corporala grava . andreyuz26 andreyuz26 Da ca sa incep cu inceputul . Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind ... (vezi toată discuția)