avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vatamare corporala dupa un accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vatamare corporala dupa un accident rutier

Buna, am avut un accident rutier in 26.11.2008 in Cluj-Napoca, cu urmare m-am ales cu traumatism cranio-cerebral , fiind in coma 3 zile, 90 zile concediu medical. Persoana care a condus masina este fiica cumnatului meu. La iesirea din spital au venit de la politie si am dat o declaratie, dar atunci eu inca nu eram constienta de tot ce s-a intamplat. Si nu am acuzat-o, si nici nu am cerut despagubiri, stiind ca au sa plateasca toate costurile. Dar m-am inselat, nu au platit nimic, si tratamentul meu continua inca, si probleme de sanatate sunt multe. Oare se mai poate face ceva, se poate schimba declaratia de la politie?.
As vrea sa-mi plateasca tot ce inseamna costuri pentru tratamentele care le-am facut si care mai departe trebuie sa le fac, mai ales operatia de la urechea stanga cu care nu aud deloc.
Va multumesc daca ma-ti putea ajuta cu un sfat.
Obtineti p.v. (daca a fost facut;)) unde trebuie sa figureze emitentul si nr.asigurarii Carte Verde , cautati reprezentantul asiguratorului din Romania, unde puteti face avizarea (cererea de despagubire) daunei.
Organele de politie sunt obligate sa dea o solutie.Vor face propunere catre organele de procuratura,care la rindul lor vor dispune.Cheia problemei este la politie,inca.
buna ziua,
Despagubirile de care trebuie sa beneficiati in urma acestui eveniment rutier sant suportate de catre asiguratorul autovehicolului condus de persoana vinovata de producerea accidentului.
Pentru a va putea detalia modul de obtinere a despa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier din culpa Andrei86X Andrei86X Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai jos. In data de 15/05 la orele 17.00 am produs un accident din culpa (nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Vatamari corporale in urma accidentelor rutiere ionita ionel adelian ionita ionel adelian Cum se pot obtine despagubiri in urma unui accident de circulatie in care o persoana a suferit vatamari corporale? Mentionez ca persoana vatamata se afla in ... (vezi toată discuția)
Ajutor!! accident rutier cu vatamare corporala grava . andreyuz26 andreyuz26 Da ca sa incep cu inceputul . Pe data de 27.05.2008 m am deplasat cu autovehiculul personal impreuna cu inca 3 elevi(prieteni) de la mine din clasa (eu fiind ... (vezi toată discuția)