avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare casa

am un act de la arhiva nationala cu o casa si anexe ,cit si alte bunuri lasate la stat in anul 1940 de bunicii mei nemti dobrogeni,de pe actul de la arhiva am retrocedat cu hotarare judecatoreasca 9,50 ha teren arabil cu ce lege cer si despagubiri pentru casa,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aser , utilizator 15:21, 3 Februarie 2014
Multumesc mult nu am stiut ,dar ce ar trebui sa scriu acum la recurs ca avem recurs in 15 zile,si daca recursul este tot gratuit sau pe bani


Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2014
ContSters311669, utilizator
Deci primaria la recurs a invocat motivul ca era incorect sa chem in judecata primaria si ca trebuia sa chel in judecata " MUNICIPIUL Bucuresti prin Primar general " ; daca deschideti un nou proces trebuie sa va judecati cu Municipiu prin Primar..Cheltuielile nu stiu cum sunt cu noul cod.Intrebati concret pe forum. succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubirii razboi ContSters156226 ContSters156226 Buna ziua bunicii mei in anul 1940 au plecat din tara ca repatriati chemati de rich dar au ajuns deportati in Rusia ,apoi bunicul meu a fost chemat de trupele ... (vezi toată discuția)
Vreau retrocedarea terenului si casei bunicilor mei ContSters156226 ContSters156226 am cerere in termen depusa la primaria unde este terenul am si acte de la arhiva cum au lasat pentru pastrare si intretinere la stat in anul 1940 terenul ... (vezi toată discuția)
Gresala s-a indreptat sau nu? bufa bufa Am inceput in 2009 un proces privind o Dispozitie a Primarului Municipiului chemand in judecata Primaria.Am castigat la TB si la Apel ,dar primaria a facut ... (vezi toată discuția)