avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incetare raport serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incetare raport serviciu

buna seara!am si o o intrebare.Mia depus o cerre catre domnul primar, pentru incetarea raportului de serviciu conform art.97, lit.b, incepand cu data de 29, in data de 31 am revenit cu o cerere prin care comunicam ca incepand cu data de 3 a lunii urmatoare nu ma voi mai prezenta la serviciu.Care este riscul si ce mi se poate intampla?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 17 Februarie 2014
buna ziua!mi am despus cerere conform art.97, lit.e.Spuneti mi va rog cele 30 de zile calendaristice conform 102 din LEgea 188,ce reprezinta?dk mi am dat demisia trebuie sa ma mai prezint?
va multumesc
In perioada de preaviz, va trebui sa fiti prezenta la serviciu.
Buna ziua!mi am incetat raportul de serviciu cu acordul partilor si o persoana nu vrea sa mi semneze fisa de lichidare, cui trebuie sa ma adresez?consider ca este un abuz, nu am nici o datorie fata de nimeni, cum trebuie sa actionez avand in vedere ca am fost functionar public si ceilalti de pe fisa mi au semnat.va multumesc
Va puteti lipsi de fisa de lichidare , intrucat nu este un document prevazut in legislatie.

Daca tineti neaparat s-o aveti, atunci va puteti adresa conducatorului institutiei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz pentru functionari publici dcnioana dcnioana Cum pot inceta raportul de activitate mai devreme decat 30 zile? Perioada de 30 de zile de preaviz mentionata in lege se refera la zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz,functionar public de executie, fara a fi semnat contractul individual de munca Paulaaa Paulaaa Sunt angajata de o luna ca si functionar public de executie, consilier, clasa I , grad profesional debutant, mi-am depus demisia si as vrea sa stiu daca sunt ... (vezi toată discuția)
Legea 188/1999(r2)- functionari publici-incetarea raportului de serviciu alexe cristian alexe cristian Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: - in baza Legii 329/2009 si a OAP 1730/2009, pensionarii cumularzi au obligatia de a-si exprima in ... (vezi toată discuția)