avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara neplatita deloc timp de 16 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara neplatita deloc timp de 16 ani

in cazul in care tatal a fost obligat prin hotarare judecatoreasca definitiva la plata pensiei alimentare catre cei doi copii incredintati mamei spre crestere, dar acesta nu a platit niciodata aceasta pensie timp de 16 ani pana cand copiii au ajuns la varsta majoratului, mama copiilor neluind nici o masura impotriva lui, copiii care au acum 18 ani, sant elevi la cursurile de zi, au vreo cale de a recupera pensia alimentara neplatita sau macar ce trebuia platit in ultimii 3 ani? sau mama copiilor trebuie sa faca aceasta actiune? unde trebuie sa se adreseze? la tribunal sau la un executor judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:59, 9 Februarie 2014
Parerea mea e ca veti depune plangere penala degeaba dupa 16 ani..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare alexa_sidorencu alexa_sidorencu De 7 luni tatal copilului nu plateste pensia alimentara desi are un serviciu.Am depus o plangere penala acum 2 luni la Parchet,dar pana in momentul de fata nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ramona2noi ramona2noi Buna seara in data de 26 septembrie 2012 am inaintat divort de sot.Avand doi copii minori .in data de11.03.2013 decizia finala e incredintarea minorelor in ... (vezi toată discuția)
Modificare cuantum obligatie de intretinere. arjen96 arjen96 Buna ziua! As dori sfatul dumneavoastra in urmatoarea problema: sora mea este divortata de aproximativ doi ani, are doi copii minori si instanta a decis ca ... (vezi toată discuția)