avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cauza ramasa fara obiect?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cauza ramasa fara obiect?

Buna ziua
Am formulat o cerere de stramutare a unui dosar penal. In acest dosar penal s-a pronuntat Judecatoria, am formulat recurs apoi am formulat cererea de stramutare iar pana la judecarea stramutarii s-a pronuntat si Tribunalul, in apel, desi am cerut amanare pentru ca in mod justificat nu ma pot prezenta la termen.
Sentinta proununtata este ok din punctul meu de vedere.
Inrebarea mea este cum rezolv acum cererea de stramutare fara cheltuieli de judecata? Aprecierea "a ramas fara obiect este corecta"? Ce cheltuieli de judecata mi-ar putea fi imputate?
Multumesc anticipat pentru orice punct de vedere.
Cel mai recent răspuns: Micaly , utilizator 16:01, 8 Mai 2009
Eu nu am inteles ceva aici: daca Tribunalul, ca instanta de recurs, a pronuntat deja o hotarare definitiva si irevocabila ce efect mai poate avea asupra ei cererea de stramutare? Nu se apreciaza ca fiind ramasa fara obiect cererea de stramutare atata vreme cat cauza a fost definitiv solutionata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Suspendare in camera de consiliu la iccj ..!!!??? ion-alin ion-alin Am facut o cere de stramutare a unui proces si in acelasi timp am solicitat supendarea procesului la instanta respectiva . Am obtinut un certificat prin care ... (vezi toată discuția)
Stramutare! camelia21 camelia21 Buna dimineata! Am cerut stramutare la un litigiu de munca la Inalta Curte de Jusitie si abia la sfarsitul lunii aprilie primesc raspunsul! Problema este ca ... (vezi toată discuția)