avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declaratie notariala ca nu mai sunt intretinut de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declaratie notariala ca nu mai sunt intretinut de parinti ?

Sunt student si as dori sa aflu daca este vreo cale prin cale sa demostrez ca nu mai sunt intretinut de parinti, pentru a putea benificia de bursa sociala de la facutate. Daca acest lucru este posibil va rog sa ma indrumati unde trebuie sa ma adresez si ce acte trebuie intocmite.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: sergiu2011 , utilizator 02:12, 27 Octombrie 2017
De acord cu colega, am citit in diagonala prima data si-am gandit in zig-zag. E sociala, trebuie analizate veniturile familiei in ansamblul ei.

Totusi... facultatea v-a spus ca se poate sa dovediti cumva ca nu sunteti intretinut de catre parinti?
Sunt in aceasi situatie ca cel care a deschis topicul. Va rog sa imi transmiteti daca am peste 26 de ani dar nu lucrez, mai trebuie sa duc acte doveditoare cu veniturile p[arintilor mei? E de ajuns adeverinta de la notar in care se specifica faptul ca nu mai sunt in intretinerea parintilor mei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine mă susține? - student căsătorit Nicu94 Nicu94 Buna ziua. As avea o intrebare. Eu sunt student, sunt casatorit tot cu o studenta, ambi avem 23 de ani. Ca si familie avem venit 0. Facultatea nu ne da bursa ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala sergiu2011 sergiu2011 Salut, Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati. ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns rapid (pensia de intretinere) multumesc maria_madalyna maria_madalyna V-as ramane foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta, caut un raspuns de cateva zile si nu il gasesc! Am 21 de ani si sunt studenta la Facultatea de Farmacie. ... (vezi toată discuția)