avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am nevoie urgenta de un raspuns!!- divort; partaj; ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am nevoie urgenta de un raspuns!!- divort; partaj; ordin de restrictie

Buna,sunt Florina. sunt maritata de 17 ani,si de 17 ani traiesc un calvar. de 17 ani sotul meu ma bate,imi bate si mama,si traim intr-o cearta. am doi copii minori,iar de revelion sotul meu ne-a batut foarte tare,atat pe mine cat si pe copii. as vrea sa bag divort,insa nu stiu ce sa fac...avem datorii la banci,iar masinile si celelate bunuri sunt pe numele lui. traim in casa parintilor mei,casa e pe numele bunicului meu. as putea sa fac un ordin de restrictie? nu am nicio idee cu ce as putea sa fac mai intai.mi-e frica sa nu vanda masinile si tractorul,iar apoi sa plece daca bag divort,insa eu cu ce voi plati datoriile la banci? tin sa precizez ca,casa e girata la o banca! am nevoie neaparat de un sfat.. copii mei sunt traumatizati,numai putem sa suportam.
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 21:51, 16 Februarie 2014
buna seara , eu am otinut ordin de protectie apeland la o asociatie , cazuri de violenta in familie, mi-am facut poze a doua zi dupa ce am fost batuta , am scos certificat medico-legal, l-am inregistrat cand ma ameninta si am transcris inregistrarile la o firma specializata, cat despre datorii am datorii la 2 banci , sunt giranta pt creditul lui , am copil mic . cel mai important pentru mine a fost sa imi gasesc linistea , mai ales cea psihica , a fost un calvar si inca mai este , ma tot poarta prin tribunale dar macar nu mai stam impreuna nu ma mai loveste si baietelul meu nu mai asista la toate scandalurile si violentele lui. sanatate si suces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit ipotecar pentru apartament. cum se procedează în astfel de situații? alinette22 alinette22 În momentul de fata sunt în proces de divorț. Împreună cu soțul am contractat un credit ipotecar pentru achiziționarea unui imobil, în urma cu un an, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am avut o casnicie care a durat 8 ani ai jumatate, ... Stefanua Stefanua Buna seara! Am avut o casnicie care a durat 8 ani ai jumatate, din care a rezultat un baietel, minorul avand acum 8 ani si jumatate. Suntem divortati de doi ... (vezi toată discuția)
Divort fara acord Miryamkore Miryamkore As dori si eu sa stiu care este procedura pentru un divort fara acord cu doi copii minori in varsta de 11 si 10 ani....Este vorba de o familie care locuieste ... (vezi toată discuția)