avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu am semnat contractul de munca si sunt angajat de 7 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu am semnat contractul de munca si sunt angajat de 7 luni

Luctrez de 7 luni la o multinationala si nu am semnat contract de munca eu apar ca si angajat ( plati la CAS etc etc ..) asta ar insemna ca cineva a semnat in locul meu ?
ce se poate intampla in acest caz daca o sa deschid un proces pe tema asta ?
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
alex_ozzy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 9 Februarie 2014
eu figurez la itm dar in mod normal inainte de inregistrarea in revisal trebuia sa semnez CIM . Asta ar insemna ca s au trimis date eronate la ITM
Aveti dovada de la ITM ca figurati cu c.i.m. activ?
da
In acest sens, nu vad care ar fi scopul actiunii dvs , avand in vedere ca dvs sustineti ca lucrati acolo , dar nu ati semnat c.i.m.. Aspect relevant dupa 7 luni de zile de la data angajarii.
Scopul actiunii este ca au fost facute unele promisiuni verbale cand am fost angajat care din patcate nu s au intamplat . ce ma intereseaza defapt Daca persoana de la resurse umane poate raspunde in vre un fel , daca a trimis date eronate la itm( adica a trimis revisal fara cim semnat de mine

Alte discuții în legătură

E posibil sa fie chemată să închei un contract de munca nesemnat de mine? ContSters426008 ContSters426008 Am fost chemată în urma unui interviu la o proba de lucru si sa discutam oferta de angajare, de catre managerul firmei. A doua zi am dat SMS că nu imi ... (vezi toată discuția)
Angajat la negru cu cim andreearby andreearby Buna ziua, Am si eu o mare problema si nu stiu cum sa o rezolv.Am lucrat in perioada 2010-2011 la o societate,dupa 9 luni abia am primit si un contract de ... (vezi toată discuția)
Nu am semnat nici un cim elena.miha1983 elena.miha1983 Am si eu o nelamurire, m-am angajat acum 3luni jumate...la angajare nu am semnat nici un fel de contract individual de munca iar la ITM apar cu contract de ... (vezi toată discuția)