OvidiuDanut a scris:
Se va retine existenta concursului cu conexitate consecventionala:
a. daca o infractiune este comisa in vederea ascunderii altei infractiuni care urmeaza sa fie comisa
b. intre o infravtiune de furt si una de tainuire
c. daca o infractiune este comisa pentru ascunderea altei infractiuni comise anterior.
c
Nicoleeta a scris:
OvidiuDanut a scris:
a. daca o infractiune este comisa in vederea ascunderii altei infractiuni care urmeaza sa fie comisa
c. daca o infractiune este comisa pentru ascunderea altei infractiuni comise anterior.
c
corect....de ce nu ai luat si b?
salutare. nu am mai scris pe acest forum si recunosc ca am intrat foarte foarte rar sa vad ce se mai petrece pe aici. anul trecut am picat cu 68 de puncte iar anul acesta am fost admis. la juridic 85 de puncte si am mers bine in continuare. sfaturi nu pot sa va dau decat ca este nevoie sa invatati foarte bine codurile, cartile de boroi, udroiu si multe multe grile. adica 500- 600 grile pe zi. asta inseamna multe. apropo timp de 1 an am invatat 7-8 ore pe zi si aici includ si ziua de Craciun,Paste, etc. cam trebuie sa faceti sacrificii dar la final o sa aveti un sentiment tare placut. multa bafta celor care vor da examenul in 2015 si tineti-va de carte.