Nedemnitatea de drept intervine:
a) daca o persoana a incercat sa il ucida pe cel care lasa mostenirea, dar numai daca exista o condamnare penala in acest sens;
b) daca o persoana a cunoscut ca o alta persoana intentioneaza sa il ucida pe cel care lasa mostenirea si nu a intervenit;
c) daca o persoana a incercat sa-l ucida pe cel care lasa mostenirea, insa nu a avut discernamant.
iuli_c a scris:
:coffee:
curtea de apel (pr penala)
a.judeca cererile de stramutare
b.judeca apelurile impotriva hotararilor penale pronuntate in prima instanta de tribunale
c.solutioneaza cererile prin care s-a solicitat extradarea sau transferul persoanelor condamnate in strainatate
Am vrut să zic că-s corecte toate 3, dar am văzut răspunsul pe facebook și am înteles de ce nu e A
a) daca o persoana a incercat sa il ucida pe cel care lasa mostenirea, dar numai daca exista o condamnare penala in acest sens;
b) daca o persoana a cunoscut ca o alta persoana intentioneaza sa il ucida pe cel care lasa mostenirea si nu a intervenit;
c) daca o persoana a incercat sa-l ucida pe cel care lasa mostenirea, insa nu a avut discernamant.
a_diaconu a scris:
A -merge si hot in civil
B -nu tre sa intervina,trebuie sa l instiinteze
C -trebuie sa aibe discernamant
Niciuna