avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... INM 2015...ADMITERE!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

INM 2015...ADMITERE!!!

Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit si sa reusim sa fim admisi...nu cred in vorba "a doua oara va fi cu noroc",vreau si pot sa reusesc din prima desi stiu ca va fi un drum lung!!!
Sunt studenta in anul 3,i-mi doresc enorm o cariera in magistratura,daca mai sunt persoane care vor sa dea admiterea la inm in 2015 le invit aici sa dezbatem impreuna,sa ne ajutam reciproc si sa invatam!!!
Orice informatie venita din partea voastra va ajuta enorm!!!
Haideti sa punem burta pe carte!!!
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2014
madalinaflo, utilizator
pai dc ii omora cainii era distrugere,cu scopul asta a intrat in curte......
ce revoltata esti.....:tooth:
Nicoleeta a scris:

iuli_c a scris:

imediat dupa o condamnare definitiva la pedeapsa inchisorii de 2 ani pt infr de ucidere la cererea victimei z,inculpatul x a ucis-o pe sotia sa y.in acest caz ,este corecta solutia prin care

a.instanta sesizata cu judecarea celei de-a 2-a infractiuni a retinut starea de recidiva pt x
b.instanta a retinut in sarcina lui x infr de omor calificat
c.instanta a desfiintat prima hotarare si ,judecandu-l pe x pt cele 2 infractiuni ,l-a condamnat pt omor calificat asupra a 2 sau mai multor persoane

a

barem a

ma retrag....maine mai postez...:wave:
Nicoleeta a scris:

iuli_c a scris:

barem bc

/s a enervat fara temei pt ca nu l a lasat sa i omoare cainii si sa ,,acceseze,, fantana. L a omorat ca sa inlesneasca savarsirea infracțiunii inițiale/(distrugere)-explica cineva pe fb

mie din speta nu-mi rezuta b.....:hm:

care distrugere? de unde le scoateti? ipoteze care nici macar nu s aduse in discutie. e vorba despre un simplu acces. de aici se trage concluzia ca voia s o distruga? de unde..

:))
x,stiind ca victima y retrasese de la bancomat o suma de bani pe care urma sa i-o imprumute in temeiul unui contract pe care il incheiasera ,a constrans-o pe aceasta sub amenintarea unui cutit sa ii remita banii,iar apoi sa se arunce in fata unui autobuz.victima y a decedat ,ulterior x spunand tuturor ca nu a primit niciodata suma de bani din contract.in acest caz este gresita solutia prin care

a.x a fost condamnat ,printre altele ,pt infr de omor calificat din interes material
b.x a fost condamnat ,printre altele ,pt infr de determinare a sinuciderii
c.x a fost condamnat ,printre altele ,pt infr de omor calificat pt a inlesni sau ascunde sav altei infractiuni

nu va grabiti,baremul peste 15 min
iuli_c a scris:

x,stiind ca victima y retrasese de la bancomat o suma de bani pe care urma sa i-o imprumute in temeiul unui contract pe care il incheiasera ,a constrans-o pe aceasta sub amenintarea unui cutit sa ii remita banii,iar apoi sa se arunce in fata unui autobuz.victima y a decedat ,ulterior x spunand tuturor ca nu a primit niciodata suma de bani din contract.in acest caz este gresita solutia prin care

a.x a fost condamnat ,printre altele ,pt infr de omor calificat din interes material
b.x a fost condamnat ,printre altele ,pt infr de determinare a sinuciderii
c.x a fost condamnat ,printre altele ,pt infr de omor calificat pt a inlesni sau ascunde sav altei infractiuni

nu va grabiti,baremul peste 15 min

pai A e, ca interesul material trebuie sa fie obtinut ulterior si pe cale aparent legala, iar B e, ca hotararea de sinucidere trebuie sa i apartina sinucigasului. deci C ar fi incadrarea corecta, deci AB.
Ultima modificare: Marți, 25 Noiembrie 2014
Nicoleeta, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2016 Deacon Deacon Va salut. Asa cum s-a obisnuit si in anii anteriori, consider ca este necesara deschiderea acestui topic pentru a veni in intampinarea tuturor celor care se ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)