Primaria satului unde locuiesc a aprobat cererea unui vecin de apartament de a transforma spatiul de locuit in spatiu comercial.Vecinul meu a declarat ca are cu totul alti vecini decat cei pe care-i avea in realitate ,persoane care au semnat ca sunt de acord cu schimbarea destinatiei spatiului de locuit.Persoana din primarie care se ocupa de urbanism, desi cunoastea adevarul,a aprobat schimbarea destinatiei spatiului respectiv.Au trecut de atunci aproape 5 ani.N-am stiut nimic pana acum 2 saptamani, cand m-am trezit cu un bar in apartamentul cu pricina.Si de atunci viata mea a devenit un calvar.Parca mi-as fi schimbat domiciliul in iad.Vreau sa adresez primariei o plangere in acest sens dar nu stiu ce s-ar putea rezolva dupa atatia ani.Daca nu mi se poate rezolva favorabil plangerea ,ma pot adresa instantei de contencios administrativ?Va rog frumos sa-mi raspundeti.Multumesc.
Am mai postat mesajul pe un alt topic din greseala.
Am rabdare pana maine.Prima data voi face plangere la Registrul Comertului...Apoi la Politie...Daca situatia nu se va reglementa voi suna in fiecare seara la 112.