avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri externe
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri externe

Buna ziua, lucrez la o firma de prestari servicii si am primit de la un angajat bonuri cu valoare de 300 euro. Bonul nu are trecut pe el codul fiscal al firmei mele. Il pot inregistra ca si cheltuiala? Angajatul a spus ca nu a primit factura ci doar acest bon.TVA-ul il pot recupera in acest caz prin formularul D318?
Cel mai recent răspuns: genni , utilizator 09:45, 21 Februarie 2014
Buna ziua,

Cele 2 intrebari sunt de fapt 3, si la ele am raspuns deja mai sus.

1.) " (soferii mi-au adus doar bonuri, nu facturi)" - Pai nu de bonuri vorbeam? Subiectul era rambursarea pe baza bonurilor !
2.) "Dvs, pe spatele bonurilor trebuie sa inscrieti denumirea firmei, codul de TVA, numarul auto."

3.) % = 401
6022
473 - tva de recuperat
La rambursare 5124 = 473 iar daca nu se accepta rambursarea se face 658 = 473.

Respect,
Dan Preda.
multumesc......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare bonuri de benzina din ue winrar winrar Cum se inregistreaza in contabilitate un bon de benzina din UE fara CUI ul societatii mele pe el (pt o firma care are ca obiect de activitate servicii de ... (vezi toată discuția)
Achizitie cu bonuri fiscale, factura emisa ulterior florisp2009 florisp2009 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt intregistrarile contabile pentru situatia in care se achizitioneaza combustibil (pentru un TAF) pe baza de bonuri ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal+nir ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, daca se face NIR+bon consum la un bon fiscal cu CUI. la combustibil este in regula? sau se face mai bine un decont de cheltuieli? Programul de ... (vezi toată discuția)