ieri mi-am luat-o rau de tot. am fost surprinsa de radar cu 93 km/h in localitate;
stimabilii politisti m-au urmarit aprox. 15 km mergand in spatele meu intr-un logan cu nr particulare. dupa ce am iesit din urmatoarea localitate au inceput sa ma avertizeze cu niste lumini intermitente ce se aflau pe bordul loganului; la inceput nici nu i-am bagat in seama, abia cand au ajuns in dreptul meu au inceput sa claxoneze si sa-mi faca semn sa opresc...am oprit, mi-au luat actele ,mi-au insirat faptele si m-au indrumat sa merg sa-i astept catre primul refugiu de pe sosea. mi-au intocmit un proces vrebal unde au specificat ca am depasit viteza legala in doua localitati pedepsindu-ma de doua ori la acelasi articol cu cate 6 puncte penalizare, deci in total 12puncte penalizare si amenda contraventionala de 1520 lei.
e corect sa mi-o incasez urmarita de masina cu radar in doua localitati si pe un singur proces verbal,
cand se prescriu punctele de penalizare, la 6 sau la 12 luni?
Stii cum pun eu problema...: cand ma stiu cu musca pe caciula, tac si suport consecintele pe care mi le-am asumat. Am gresit platesc, simplu. Eu nu te cunosc, dar ceva imi spune ca data viitoare vei sofa la fel si iar vei fi revoltata cand va veni nota de plata. Ti se pare ca nu au fost politistii corecti, asa e, dar practic ti-ai asumat asta.