Care termen de 45 zile ,incepand cu data de 5.12.2013 sau de cand mi-au dat hartiile (astazi) nu am nici o data. Nu e vorba de somaj la cat am lucrat ,dar si-au batut joc de mine.
Multumesc mult.Asta inseamna ca de astazi 12.02.2014 , si mai am o rugaminte foarte mare daca nu va cer prea mult ,ma puteti ajuta sa fac contestati la decizie de incetare a c.i.m ,model ceva.Va sunt recunoscator toata viata .Va multumesc inca odata.
Tribunalul ……………..(tribunalul în a cărei circumscripție reclamantul isi are domiciliul sau locul de munca)
DOMNULE PREȘEDINTE,
Subsemnatul(a), ……….., cu domiciliul în …………………………………………………………..
în contradictoriu cu S.C …………………., cu sediul în……………………………………., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr………………….., având CUI ……………………., formulăm prezenta
CONTESTAŢIE
împotriva Deciziei nr. …………… din …………….. prin care intimata a dispus încetarea contractului individual de muncă nr. ……………….., în baza art. …………. din Codul Muncii, prin care solicit (va trebui să indicați capetele de cerere raportate la situația dvs. și asupra a ce anume doriți ca instanța să se pronunțe, capetele de cerere prezentate mai jos fiind opționale):
- anularea deciziei de incetare nr…………………..;
- reintegrarea în funcţia deţinută anterior concedierii, conform art. 80 alin. 2 Codul Muncii;
- obligarea la plata unei despăgubiri egală cu drepturile salariale majorate şi a tuturor drepturilor salariale, indexate şi actualizate, ce mi se cuvin până la reintegrarea efectivă deţinută anterior concedierii,
- obligarea la plata daunelor morale/profesionale provocate conform art. 253 şi urm. Codul Muncii, apreciate la valoarea de ……….
- obligarea la plata cheltuielilor de judecată;
pentru următoarele
MOTIVE
În fapt, la data de ………. am încheiat cu intimata contractul individual de muncă nr……….În urma acestui contract, mi-am respectat toate obligațiile față de angajator, atât în ce privește clauzele contractuale, cât și în ce privește clauzele Regulamentului de ordine interioară.
La data de …….., intimata a emis decizia de incetare nr…….., prin care s-a dispus incetarea raportului de munca în baza art……. din Codul Muncii, incetare pe care o apreciez ca fiind neîntemeiată, nelegală și nejustificată.
aici mentionati aspectele care au dus la formularea acelei cereri , la promisiunile facute de catre angajator etc.
Prin prezenta, vă solicit admiterea acțiunii mele si sa se constate nulitatea absoluta a deciziei privind incetarea raporturilor de munca, cauza de nulitate fiind vicierea consimtamantului prin dol.
Prin urmare, având în vedere cele precizate, vă solicităm admiterea acțiunii astfel cum a fost formulată.
În drept, .
- Cod procedură civilă, Codul Muncii.
Probe: înscrisuri, martori și interogatoriul intimatei
Anexez la prezenta actiune, pe care o depun in dublu exemplar:
- decizia de incetare a c.i.m. nr……………….
- contractul individual de muncă nr ……………… din data…………
- alte înscrisuri pe care să le folosiți în vederea dovedirii capetelor de cerere
Cerere scutită de taxă de timbru și de timbru judiciar conform art. 270 din Codul Muncii.
Data…………….
Domnului Presedinte al Tribunalului ...........................